A kormánypárti médiabirodalom rárepült a pedofilbotrányra.

Így magyarázkodik a kormánymédia Novák Katalin tette miattMTI/Vasvári Tamás

Ahogy megírtuk, nagy port kavart Novák Katalin azzal, hogy kegyelemet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben. Azóta több ellenzéki politikus is kommentálta az ügyet, Donáth Anna szerint például le kellene mondania a köztársasági elnöki posztjáról. 

Természetesen a lakájmédia sem pihen egy ilyen botrány közepette.

A Magyar Nemzet és a kormánypárti médiabirodalom több tagja időközben elkezdte megvédeni a köztársasági elnököt – vette észre az rtl.hu. A lap egy olyan cikket publikált, amelynek az a címe, hogy „Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg”. Ez persze már önmagában is sántít, mert ilyet senki nem állított, azt viszont igen, hogy a tettes bűntársát mentette fel.

A lap szerint a kegyelmet kapott igazgató a börtönben „a házirendet és a kapott utasításokat betartotta, maximálisan együttműködött”,

valamint „a személyi állomány tagjaival szemben minden esetben követte a szabályokat, fenyítve nem volt, a kapcsolattartása rendezett volt.”

A Magyar Nemzet cikke még további érdemeket is sorol, például azt, hogy „az érintett személy végzettsége testnevelő tanár, fejlesztő pedagógus, síoktató, számos sportágban edzői diplomával rendelkezik, valamint erdélyi családból származik.

Forrás: rtl.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ki nem szarja le, hogy erdélyi családban nevelkedett ???
Menjenek a picsába Novákkal együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Ki nem szarja le, hogy erdélyi családban nevelkedett ???
Menjenek a picsába Novákkal együtt.
simmering73
És anyja életére megesküdött, hogy többet ilyet nem csinál.
Clavigo
Vagyis egy retkes görény ,oláh migráncs.. ( madzsarigazolvánnyal ),, Egy bérszavazó mocskos tetű.. Aki nem pedo,,csak lelkesen asszisztált az eseményekhez.. Remélem el tud helyezkedni ,mint babysitter,, valamelyik qrmánytagnál,,vagy ennél a nemzethy Lapátarcú Parasztpicsánál,,aki kegyelmet adott neki .
simmering73
@Maccska: Van ötleted a javaslattevőre?
Clavigo
@Maccska: Most az egyszer like- oltalak ,Safranek..
Clavigo
@Maccska: Nyilván az javasolhatta,,,aki Kaletát is nagyon enyhe büntire " javasolhatta " anno..( 19000 foto+ pár video )...
csak úgy....
@Maccska: valami fö-fö fideszes pedofil kolléga lehetett az a böngészö!
Clavigo
@csak úgy...: :):):Már meg is bántam...DDDDXDXXDX :)
izéke
@csak úgy...: észrevetted e? Eltűnt csikari és macsek beírása egy halom helyről...
justhpeter
@simmering73: 12:37: De kevesebbet sem.
csak úgy....
@izéke: nem , -talán a propeller is bepörgött a hülyeségeiktöl !? ;)
Nyírfa
No, cicus repült?

Engem annyira meghatott, és azonnal jobb belátásra térített az erdélyi származás, hogy nemcsak mindent megbocsátottam, hanem erkölcsi maximum díjra szeretném felterjeszteni a börtönben jó magaviseletet és együttműködést tanúsító elítéltet. Sőt, akár helyet is cserélhet a mi Katalinunkkal, tök mindegy, melyikük bitorolja a Sándor Palotát: egykutya.
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa 1.2-ból a Nemzet Szégyene 2.0 lett Ők hárman - Orbánnal és Kövérrel - mára már egy lecsúszott, lebutított erkölcsileg rohadó Magyarországot mutatnak a külföld felé. Íme az ország baráti vezetése: egy oroszbarát, egy melegbarát és egy pedofilbarát. Hülye kérdés, tudom: ... de van még lejjebb ?
kereső
Nem magyarázkodni kell, hanem le kell mondani a smink-és zeneszobáról. Méltatlanná vált az államelnöki titulusra a "kegyelmező" kegyelmes asszony.
csak úgy....
@izéke: nicsak,shikit valóban megsemmisítették ,azért a macskából maradt még 2 adag! :) talán így tüntetik el a bizonyítékokat arról, hogy a fidesz hívek mekkora seggfejek!?
Sámannus
így védi a maffia a csümgőhgasú bandáját. Hatalom a hatalomban. Í míffiía főhadiszállás avalahol Erdélyben van. Igen sok selejt politikus is odavaló.
kereső
Miért jelent valamely búnöző megitélésénél előnyt, ha erdélyi származású???
dr. prédikátor
Ma olyan Magyaroszágban élünk ahol egy hülae picsa a hatalmánál fogva kegyelmet ad náciknak pedofiloknak bűnözőknek!!!SZÉP KIILÁTÁSOK!!!
Pusztai
@dr. prédikátor: GAZEMBEREK!
pont.
Nessy
@kereső: Bennem is ez a kérdés merült föl! Novák Katalin a saját, pedofília elleni szövegét hiteltelenítette!
Az "erdélyi származás", mint kegyelmi indok, már csak hab a tortán!
Pusztai
@Nessy: Nálam már Budaházy kiengedése kiverte a biztit.
Azóta gondolkodom azon, hogy lehet egy 4 nyelvet beszélő egyetemet végzett 3 gyermekes anya iylen alávaló???
kereső
@Nessy: És kérdés az is, hogy ki volt a kegyelmi kérvény felterjesztője.A kormány (i)gazságügyminisztere, aki ellenjegyzi a kegyelem megadását is? ( A köztársasági elnöki kegyelem, csak a kormány igazságügyminiszterének ellenjegyzésével válik érvényessé).
Nessy
@kereső: Bennem, mint fius anyában, egy kérdés merült föl. Ha ne adj Isten, az ő gyermekével történt volna hasonló, akár pedagógus, akár pap részvételével, lett légyen az illerő akár erdélyi, akár hotentotta, akkor is aláírna egy ilyen kegyelmi kérvényt?
Pusztai
@kereső: aHogy legelésztem a neten, többen Habonyra szavaznak, direkt baszogassa a népet, mutassák a geczicsürhe ezt is megteheti.
LászlKovács
Én csak azt nem értem, hogy ő tudja e, hogy mit csinál??! Mellesleg nincs egyedül, mert vannak "bajtársai" túl sokan is!
kereső
@Pusztai: Én is találkoztam ezzel , hogy még ezt is le lehet nyomni a fideSS szavazó torkán- orbántól ezt is elfogadják, sőt saját maguk keresik a kimentés indoklását.
rücsü41
A felsorolt indokokon kívül volt még valami amit figyelembe vett az elnök asszony?Mi volt a felsoroltakban olyan ami miatt kegyelmet adott egy bűnözőnek , egy elítéltnek, s ezt azért kérdezem mert egészen biztos vagyok benne ,hogy legalább még tíz ilyen magatartású elítélt raboskodik a börtönben akik nem kaptak kegyelmet.Ők miért maradtak ki a kegyelmezésből, nem volt olyan aki megírta volna a kegyelmi kérvényt??
kereső
@Nessy: Nekem azóta vannak fenntartásaim novákkal, a nagy-nagy családvédővel, és a "gyermekvédelmi törvény" egyik védangyalával, amióta böjtét felmagatasztalta- semmibe véve azokat a román igazságszolgáltatási megállapitásokat, amelyek szerint böjte is igyekezett eltussolni az ottani gyermekotthonokban beigazolódott pedofil, és gyermekek megerőszakolásának vádjait. Képmutató ner prosti.
SÍva
@Clavigo: Kérlek ne sértegesd a parasztokat és ne hasonlítsd hozzájuk a marionett bábut!
Méhes
soha nem gondoltam volna,hogy vmiben Dobrevvel értek 1-t
Menőmanó
A nemváltó műtéttől viszont megvédik a gyerekeket.
Hogy a pedofilokat meg rájuk szabadítják? A rohadék fidkányok is erre gerjednek, azért elnézőek.
Méhes
@Menőmanó: konkrétumot tudnál mondani, pl a nemváltó műtétről,nálunk még az oviban senki nem járt az unokáknál,vagy csak a fideszhez mennek,komolyan olyan uncsi beszélj inkább a pedofil bűnügyben résztvevőkről,az legalább valós ,de jó a baltás gyilkos is mármint témának
SÍva
@Mirabilis: Clavigo 12:38-as kommentjére reagáltam.
levarosbukta
@izéke: pedig érdekelt volna hogy védik a védhetetlent.
jáger laszló
Sok szónak híg a leve!!
Ezzel aztán még nem konyec!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
Ezt láttam a címben most:

Így magyarázkodik a kormánymédia Novák Katalin RÉMtette miatt
szép új világ
Nagyon jól jönne ha kibasznák az ezredesnét, azonnal hívnám ablakot pucolni!
balos
@szép új világ: Még a Wcém-be sem léphetne be,mert összekoszolná a picsa!
Béla333
@Mirabilis: 16.21
Valóban! Hol van, él-e hal-e az a Gazsi gyerek?
Béla333
@Mirabilis: 16.51
Köszi! Ezeket a híreket ismertem, de azok a fényképek illetve videók ki tudja mikor is készültek pontosan. Nincs ráírva. Ellenben élőben ki látta és mikor?
Ez azért érdekes kérdés, mert január közepétől mindenféle híreket lehetett olvasni, hogy mi van a Gazsival.
Az egész HM miniszteri bejelentés nem-e azért történt, hogy a Gazsi hosszabb időre Csádba költözik, így senki ne is keresse...???!!!
Béla333
@Mirabilis: 17.01
Ezt meg miből gondolod? Nincs itt semmiféle billegés és a sajnálatodra meg nem vagyok rászorulva!
Tehát hogy a kérdésnél maradjunk: Ki és mikor látta élőben a Gazsit?
Béla333
@Mirabilis: 17.11
Mind a 3 cikk 01.26-i dátumú!
01 hó elején terjedt el a hír:
"Odáig jutott Orbán fiának halálhíre, hogy már a honvédelmi miniszternek kellett cáfolnia "
""Teljes hírzárlat a médiában, Orbán Gáspár hajnalban spanyolországi apartmanjában holtan találták. Orbán Gáspár 2024. január .6 . szombat hajnali 5:30 Spanyolország marbellán holtan találták egy apartmanban, valószínűleg kábítószer túladagolás""
ezalenyeg.hu/bulvar/odaig-jutott-orban-fianak-halalhire-hogy-mar-a-honvedelmi-miniszternek-kellett-cafolnia-334404
Ezért írtam, hogy élőben ki látta és mikor? Nem fényképen, nem ki tudja mikor készült videókon...
Sámannus
Erélyi családban a pedofil az természetes összetartó cemtntje a malternak, és betonná keményszik mint a pópa fasza.
Pálinkás Pál
" valamint erdélyi családból származik. "...tehát még büdös román is...
kakukkmadár
Hánynom kell "erdély kincseitől", a románul beszélgető magyarországi polgármesterektől, az aranytorkú énekesektől és táncosoktól, a vonaton vagy a buszon országosan ingyenesen flangáló roma vagy székely atyafiaktól, a főkultúros primitív nácitól, a magyar gyerekeket molesztáló pedofiloktól, és az egész elhülyített romániai fidesz szavazó birkaseregtől, aki - bár jobban keres már mint a magyar - adózás helyett beleugat az életünkbe! Veresné meg takarodjon, ahogy jobb helyeken szokás!
kakukkmadár
@Horizont: Igazad van, de ezek csak jönnek és jönnek és jönnek!
namihami
„a házirendet és a kapott utasításokat betartotta, maximálisan együttműködött”,
valamint „a személyi állomány tagjaival szemben minden esetben követte a szabályokat, fenyítve nem volt, a kapcsolattartása rendezett volt.”
Ha tulajdonképpen ennyi elég egy elnöki(???) kegyelemhez, akkor holnaptól még a gyilkosokban is felébredhet a szabadulás reménye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.