2. 5 milliárd (!) EU-s forrást és pluszban 5 milliárd (!) hazai adófizetői pénzt adtak eddig erre a teljesen értelmezhetelen üvegpalotának tervezett almatermesztési kutató állomásra. Az alapkőletételig minden rendben volt, de aztán….. Ez is egy amolyan „nyomják Krahácsot” történet, amivel egrecíroztatja „Brüsszel” a magyarokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Nyírfa: Meg kell szoknunk, hogy minden élelmiszer gyanús. Az almák közül a leginkább elfogadható az idared.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mondjuk a debreceni vakcinagyár is megérne egy "misét", főleg annak tükrében, hogy a kormányt-magyar államot beperelte a Pfizer milliárdokra, a ki nem fizetett vakcinákért.
"
Még januárban pert indított a belga bíróságon Magyarország ellen a vakcinaszállítmányok miatt a Pfizer és a BioNTech – írja a Politico, ami most szerezte meg a bírósági dokumentumokat. A hírt a Pfizer is megerősítette.

A pert azért indították, mert 2022 novemberében Magyarország jelezte, hogy az ukrajnai háború miatt nem fizetne ki 3 millió adag Pfizer-BioNTech vakcinát, összesen 60 millió euró értékben."
Nessy
@Nyírfa: Megfogadtam Lucifer Ádámnak adott jó tanácsát! Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott!
kereső
@Nessy: Akkor "szórakozzunk": mekkora vicc már az is, hogy a gödöllői hévre nem érvényes a Bpest bérlet, de magyar igazolvánnyal majd lehet ingyen utazni rajta. A magyarigazolványt nélkülöző meg vegyen vármegye bérletet- ha utazni akar.
Nessy
@kereső: Sőt a hozzátartozói is ingyen utazhatnak! Ebédet nem kapnak ingyen a Gundelnál?? Az lesz a következő lépés? Sokba kerülnek ám az elhunyt nagypapa helyett is levél szavazni!
balos
Régi,de olyan magyarosch:Az igazi nemzethy képes a kerek szobába a sarokba szarni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.