A hatvanpusztai majorságban nem találtak ilyen jellegű (vagy más) visszaélést.

Az Állami Számvevőszék szerint a Fidesz nem használja ingyen Orbánék majorságátOrbán Viktor/Facebook

Mint ismert, korábban egy magas rangú kormányhivatalnok elárulta: Orbán már nemcsak hosszú hétvégéket tölt a családjával a 13 hektáros hatvanpusztai birtokon, de rendszeresen ott fogad magántalálkozóra kormánytagokat, fideszes politikusokat, valamint üzletembereket. Az rtl.hu emlékeztet, hogy azóta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtósa is elutasította ezeket az információkat.

A platform viszont az ügy kapcsán megkereste az Állami Számvevőszéket (ÁSZ). Arra voltak kíváncsiak, hogy vizsgálták-e az esetet, és ha igen, akkor minősülhet-e ez tiltott párttámogatásnak.

A kérdésében megjelölt tárgyban sem az ellenőrzések során, sem azóta nem került az Állami Számvevőszék birtokába olyan adat és információ, amely arra utalna, hogy a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség, mint párt ingyenesen használná az adott ingatlant

– közölte a szervezet. A konkrétan Orbán Viktorra vonatkozó kérdések elől kitértek.

Ha emlékszünk, korábban a DK vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett az ügyben, de az ellenőrzés megindítását a kormánypárti többség leszavazta. A parlamenti szakbizottság szerint ugyanis a beadvány „feltételezéseken alapul”, valamint „a sajtóinformációkra épülő állítás nem lehet alapja vagyonnyilatkozati eljárás megindításának”.

Forrás: rtl.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na ezért vannak még mindig életben.
A körülöttük lévő seggnyalók által.
Virul a demokrácia. Nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Pusztai: szóval jogállamban élünk, ez is bizonyítja,
Horizont
@NemetAnna: 13:37
Szerintem jobb ha elhúzol ezzel a nyálas szövegeddel a picsába, mert felzabálunk reggelire. Hülye.
kereső
@NemetAnna: Jól fogalmaztál: "kétharmados miniszterelnök"...Lesz ez még 3/3.os is, széle, hossza egy.
namihami
""...nem használja ingyen...""
Tehát még közpénzt is fizetünk neki? Tőlünk lopta a rávalót is és még fizetünk is? Remek!
kereső
@Maccska: A „releváns” kifejezés a latin „relevancia” szóra gyökereztethető vissza, ami fontosságot, jelentőséget, jelentékenységet jelent. - márpedig, két gazdálkodó szervezet közötti szerződéses jogviszony jelentősen különbözik azoktól a szerződésektől- amelyben az egyik szerződő fél magánszemély. Valamit félre értesz- nem abban van lényegi különbség, hogy fellelhető-e a neten ilyen szerződés.
kereső
@Maccska: Adhat...viszont az ingyenes szolgáltatást elfogadónál jogtalan gazdagodás miatt a piaci értékkel meg kell növelni az adóalapot, és adózni utána- mert ez rendkivüli bevételnek számit. Azt ugye tudod, ha a család segit neked a házépitésben, akkor a családi segitség- hát még s zsomszédi!!- az a segitséget kapónál szja köteles bevétel!
Na erről ennyit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.