Az egyhangú döntés mindig gyanús. Lengyelek és portugálok, máltaiak és horvátok, kis- és nagy országok, liberális kormányok és sokpárti koalíciók vezetői mind egységesek voltak abban, hogy Ukrajnának ötvenmilliárd eurót kell utalni. Dacára a covid-válságnak, az elhúzódó háború megannyi gazdasági és humanitárius következményének, a migráció okozta belső feszültségeknek, az európai mezőgazdaság elégedetlen szereplőinek. (Ez mai árfolyamon nagyjából 19 ezer milliárd forint. 19 és utána 12 nulla. Közel ezer kisebb vagy háromszáz nagyobb stadion. Minden uniós ország építhetne belőle 11-12 Puskás Arénát. A lélegeztetőgépeket ki sem számolom.)

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ezzel csak az a baj, méghozzá qrva nagy baj, hogy ez az "egy legény- a gáton!!!", nem Brüsszelből, Párizsból, Rómából, Prágából, Varsóból néz az ukrán kérdést, hanem Moszkvából- mint az unió és a nato tagjának miniszterelnöke. Ungváry zsolt az újabb "Ágnes asszony"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.