A köztársasági elnök szerint Ulf Kristersson a látogatással kifejezhetné, hogy a svédeknek „mennyire fontos a magyar képviselők meggyőzése”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Minek jöjjön? Kezet csókolni a maffiafőnöknek?
Hülyék ezek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Át kéne gondolni,,,,hogy sírva röhögjek,,vagy röhögve sírjak... Vazzze,hogy mi van itt ebben aszerencsétlen országban...(!)
Qqberci
A pedofilsímogató meghívja a hazughoz a svéd miniszterelnököt...
balos
@Qqberci: A határtól,majd térden kell jönnie és megkövetni a gecit,hogy nem nézte,csak 1 szardarabnak a nyilas múltból!
colibri
Novák és orbánc is mindketten nagy carba lavírozták magukat, nyilván most próbálják egymást kihúzni a gödörből. A svéd remélhetőleg nem csinál mást a szájából és nem tesz eleget a szíves meghívásnak, amíg a bátorak nem szavazzák meg a ratifikációt. Nem kell kapkodnia, a Nato és az USA már feni a fogát orbánékra és ha meg is történik a képviselői szavazás, nem marad következmények nélkül ez a hosszú betartás. orbánc meg csak süljön meg a saját zsírjában, egye meg, amit főzött!
Nyírfa
Jót tett a nemzetközi megítélésünknek Novák Katalin kegyelmi ügye, ezek után már az is csoda, ha Svédországban felvették a telefont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.