Miközben megállíthatatlanul gurul lefelé a lejtőn Novák Katalin és itthon áll a bál a kegyelmi döntése miatt, az államfő Dohába utazott meccset nézni.

A magyar férfi vízilabda válogatott fölényes győzelmet aratott Kazahsztán felett. “Szép volt, fiúk!” – posztolta Novák Katalin Katarból. Az államfő úgy utazott el a katari hivatalos látogatására, hogy itthon óriási felháborodás övezi kegyelmi döntését, sorra mondanak fel tanácsadói, Orbán sem állt ki mellette, és mára a Sándor-palotához tüntetést is szerveztek.

“Magyarország elkötelezett támogatója a vizes sportoknak – Találkozó a Nemzetközi Úszószövetség (Word Aquatics) elnökével” címmel posztolt a Facebook-oldalán a köztársasági elnök, miután hivatalos látogatásra Dohába utazott.

“Katari hivatalos látogatásomon ma Husain Al-Musallammal, a Word Aquatics elnökével tárgyaltam a Dohában jelenleg zajló vizes VB-n. Magyarország elkötelezett támogatója a vizes sportoknak, ezt jelzi, hogy a FINA Budapestre helyezi székhelyét, és az is, hogy Magyarország 2027-ben ismét vizes VB-t rendez” – írta Novák Katalin, aki a kegyelmi döntése kiváltotta botrány közepette utazott Katarba.

A köztársasági elnök a Facebook-posztjában kiemelte:

Ráadásul ma a magyar férfi vízilabda válogatott fölényes győzelmet aratott Kazahsztán felett. Szép volt, fiúk!

- írta Novák Katalin.

Novák Katalin a World Aquatics elnökével, valamint a dohai vizes világbajnokság magyar sportolóival találkozott

A dohai vizes világbajnokság magyar sportolóival találkozott pénteken Novák Katalin köztársasági elnök, aki hivatalos látogatásra érkezett a Katari Államba.

Novák Katalin találkozott a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) sportolóival és vezetőségével, a férfi vízilabda-válogatott tagjaival és Husszein al-Musszalammal, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (World Aquatics) elnökével is.

A köztársasági elnök megtekintette a Magyarország-Kazahsztán férfi vízilabda mérkőzést, amely fölényes, 28-1-es magyar győzelemmel végződött. A meccs legjobbjának járó díjat Novák Katalin államfő adta át Vigvári Vincének.

Az úszószövetség sportolóival folytatott találkozón a köztársasági elnök kiemelte: "mindenképpen büszkék leszünk Önökre". Hozzátette: sportolóinknak a magyar emberek bátorítását hozta magával Dohába.

Emlékeztetett arra is: Budapesten már két alkalommal rendeztek vizes vb-t, és szeretnék Magyarországot a vizes sportok befogadó terévé tenni mindenki számára.

Wladár Sándor, a MÚSZ elnöke elmondta: 20 fős csapattal vesznek részt a dohai világbajnokságon, céljuk kvalifikációt gyűjteni a párizsi olimpiára. Hozzátette: Magyarországon az úszás a második legnépszerűbb sport, amely a foci után felkelti az emberek figyelmét.

Novák Katalin a World Aquatics elnökével folytatott megbeszélésen elmondta: jól haladnak az előkészületek a World Aquatics székhelyének budapesti költözésére. Mindez Magyarország, a magyar sport, különösen a magyar úszósport, valamint a Magyarországon rendezett világszínvonalú sportesemények elismerése. A World Aquatics elnök nagyra értékelte a magyarok erőfeszítéseit és segítőkészségét.

A megbeszélésen a köztársasági elnök ismertette, hogy 2024 Magyarországon a mozgás éve is, amikor nemcsak a versenysportok fontossága és a magyar sportolók kerülnek középpontba, hanem a közösségi sportolás is. Kiemelte: arra buzdítják a magyarokat, hogy mozogjanak, sportoljanak minél többet.

Novák Katalin és Husszein al-Musszalam egyeztettek a 2027-es budapesti vizes vb előkészületeiről is. A World Aquatics elnöke nagyra értékelte a magyarok nyitottságát és támogatását a vizes sportok iránt és a vb megrendezésében – közölte a Sándor-palota pénteken az MTI-vel.

Novák Katalin hivatalos látogatásra érkezett a Katari Államba, ahol vasárnap Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel tárgyal majd. A katari emír tavaly augusztusban tett látogatást Magyarországon és hívta meg Novák Katalin köztársasági elnököt hazájába.

Forrás: atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Clavigo: miért mondana le,csak parancsot teljesített?! ;)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Lemondtál már ,,te parasztpicsa ???
csak úgy....
@Clavigo: miért mondana le,csak parancsot teljesített?! ;)
balos
Könyörgöm!Akasszuk fel=Elhangzott a valahol Európában című nem nemzethy lopott pénzből készült ALAP filmből!Most megint ott tartunk amiről a film szólt!Az urak vadászgatnak,de most már a pénzünkre is!
Cherry
Ez lesz az utolsó szórakozásod fülbevalós rib@nc, rossz lóra tettél, biztál egy skizofrén román cigányban, hát itt az ára
csak úgy....
nicsak,katyi fölcsapott seherezádénak...,katyi,letöri a derekad veres ha hagyod magad megkatarni a fejkendöstöl!
Ezodabasz
"Magyarország elkötelezett támogatója a vizes sportoknak" Jaaa azért ment oda hátha megússza:)))))
Nyírfa
Csak kérdem: ha nincs köztársaság, akkor minek a köztársasági elnök? Ez akkora ellentmondás, amely Orbán intellektuális zavarának az egyik igazolása a sok közül.
No, Katalin, bevégeztetett, te kezded a sort, de jönnek utánad a többiek is, ne aggódj: lesz itt nemulass!
Nyírfa
@Csak Norisz és senki más: 17.11

Van benne valami! :))
Pusztai
nem vagyok abban biztos, a fijjug örülnek, tapsolnak, de a kényszer.
Pálinkás Pál
ócska ribi, neked csengettek, a duce megadta a kilövési engedélyt...arra leszek kíváncsi, urad hány nap múlva lesz lefokozva...
Nanya
@balos: én ezt az akhasztásos mittomén mit preferálom !
No de mikor?
Hülye a magyar !
Nanya
Szép vót kati,szépvót kati szép vót kati ...DE ELBAXTAD KATI ,HAJRÁ KATI !
Csak nem mész el takarítónőnek ? Ebben a szakmában ,ha levetkőzöl,még sokra viheted.
Csak mondom: nekem is ilyen van.
Bérezés opcionális: amennyi a nyugdíjam
Főz is néha.
Az ágyban...hmm ,hogy is mondjam,mikor is... 1999,vagy később 2010 hát nem írtam fel.
Ezodabasz
@Mirabilis: ma, 21:07 Jól mondod!!! O1G és a fideSS-konda lemondását kell követelni!
Ezeknek börtönben lenne a helyük nem a hatalomban.
Feller_Peti
#############################################
Vladimir Putin és Tucker Carlson interjúja MAGYARUL :
www.youtube.com/watch?v=X86K9ed0vQw
www.youtube.com/watch?v=fOCWBhuDdDo
#############################################

Csak, hogy a háborún és öldöklésen nyerészkedő,
álhíreket terjesztő balfékek se ne unatkozzanak.
Ezodabasz
@Feller_Peti: ma, 23:11 Hogy jön ez ide te szerencsétlen fidióta fidkány???
balos
@Nanya: Hát belekényelmesedett az "árokba"!Pedig esőben a víz is szar ügy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.