Lackfi János és Gundel-Takács Gábor után Novák újabb tanácsadója sorolt ki az elnök mögül: „van, akiknek nem jár kegyelem”.

Tomán Szabina (aki szintén a köztársasági elnök tanácsadói csapatának tagja) is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Novák Katalin kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének. Tomán egy rövid Facebook-posztban határolódott el Novák Katalintól a K. Endrének adott kegyelem miatt. 

Novák Katalin újabb tanácsadója küldött kemény üzentet: "Nem leszek cinkos" – Tomán Szabina ugyanakkor a mai tüntetésen nem vesz részt

Tomán Szabina, a Tomán Lifestyle Kft. tulajdonosa átveszi a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat Eppel Jánostól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnökétől a szövetség hagyományos éves üzleti eseményén, a 23. Vállalkozók Napján a Müpában 2022. december 2-án. MTI/Kovács Anikó

Ebből a posztból viszont nem derül ki, hogy Tomán Szabina, üzletasszony, a Toman Diet alapítója, Árpa Attila volt felesége ezzel távozik-e Novák Katalin tanácsadói testületéből. 

Tomán közösségi oldalán azt írta, hogy

néhány hónapja Magyarország első női köztársasági elnöke személyesen kért fel, hogy csatlakozzam tanácsadói testületéhez. Vannak szívügyeim. Ilyen a női vállalkozók vagy a női munkavállalók segítése, helyzetük jobbá tétele. Ezzel kapcsolatban vagyok magam is kompetens. A köztársasági elnökasszony tanácsadójaként ezekben a kérdésekben nyilvánultam meg. Tettem ezt mindenféle térítés nélkül.

Hozzátette:

A pedofília elítélése morális kötelesség. Ez számomra nem kérdés. Mindenféle szigorítás, mely arra irányul, hogy ezt a jogszabály szintjén is a legnagyobb bűnné tegyük, fontos. Aki ezen bűncselekmény elkövetőjét segíti, ugyanolyan bűnös. Kegyelem nem járhat.

Üzleti döntéseimet mindig kellő körültekintéssel hozom meg, a lehető legtöbb elérhető információ alapján. Ha ez a döntés egy adott személyt is érint, azt felé személyesen jelzem. Ez most sem lesz másként.

Sose vettem részt politikai kampányokban egyik oldalon sem. Ezért a mai tüntetésen sem veszek részt. Ehhez a jövőben is tartani fogom magam. Kérem az összes párt vezetőjét, tartsa ezt tiszteletben.

Ebből a posztból viszont nem derül ki, hogy Tomán Szabina ezzel távozik-e Novák Katalin tanácsadói testületéből. Ha megtenné, nem lenne egyedül: a pedofilbotrány miatt a stábból kiszállt már Gundel-Takács Gábor, csütörtök este pedig Lackfi János is. 

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Határon túli lelkészeknek vásárolt szolgálati autókat a magyar kormány
HírKlikk 2024. február 9. 10:20
hirklikk.hu/kozelet/hataron-tuli-lelkeszeknek-vasarolt-szolgalati-autokat-a-magyar-kormany/427860

A magyar kormány támogatásával vásárolt szolgálati gépkocsikat vehettek át a Királyhágómelléki Református Egyházkerület (KREK) szórványban szolgáló lelkészei csütörtökön Nagyváradon – számolt be a Maszol.ro erdélyi hírportál.
Pusztai
---------------------------------------A FIDESZ A PEDOFILOK PÁRTJÁN ÁLL ---------------------------------------
...Aki erre a hazug tolvaj, hazaáruló csürhére szavaz a fidesz cinkosává válik!!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.