Francia nyugdíjas klubokban készül kampányolni Varga, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője.

Varga Judit berobbantotta az EP-kampányt: Magyarország irigyelt példa, Németország zuhanórepülésben, „jók az esélyeink!”

Kép: MTI/Lakatos Péter 

Jók az esélyeink! Nincs más dolgunk, mint bátornak és szókimondónak lenni. Mert a többség már mi vagyunk! Európa jövője már mi vagyunk!

– ezt hangoztatta Varga Judit az ATV.hu szerint, amikor a Parlamenti Szalonban bemutatkozott a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjeként. Ahogy a cikk fogalmaz, „nagyívű” beszédben hirdetett programot a kevés meghívott előtt.

Minél több helyen mondjuk el, hogy mi emberek Koppenhágától Nápolyig, Miskolctól Rotterdamig ugyanazt akarjuk. Nyugodt, emberhez méltó, önazonos életet, amit nem akarnak kívülről megváltoztatni mindenféle ideológiai divathóbort vagy birodalmi törekvés miatt

– idézik azt, amit legfontosabb feladatként jelölt meg Varga. Az ATV úgy tudja, a volt igazságügyi miniszter konkrétabb tervei között olyan tételeket említett, mint például az EP-kampányban francia nyugdíjas klubokbokat látogatni.

Arról is beszélt, hogy szerinte egyértelmű törekvése a „balliberális fősodornak”, hogy „elnémetesítse” az európai kampányt. Németországot azonban elrettentő példaként írta le Varga:

Németország sem az az ország már, amit egykor megismertünk: politikailag instabil, gazdasága zuhanórepülésben, kormányzata cselekvőképtelen és támogatottsága történelmi mélységekben, társadalma káoszban forrong.

A volt miniszter szerint az európai szélsőjobbnak nincs más dolga, minthogy a következő hónapokban elmondja: „meg tudja védeni az ott élők saját kultúráját és társadalmát mindazzal szemben, amit kívülről rájuk akarnak kényszeríteni”.

Sok helyütt irigyelt példájává váltunk annak, hogy másként is lehet. Hogy nem kell feladnunk magunkat ahhoz, hogy életben maradjunk a Brüsszellel szemben vívott szuverenista harcokban. Sőt!

– hangoztatta Varga, aki végül így adta ki a jelszót: „Menjünk együtt! Építsünk egy új Európát!”.

Forrás: ATV.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívők csillogó szemmel hallgatják a szellemi vezetőjüket...
Azért, hogy Magyarországon le ne csukják a minisztersége alatt elkövetett disznóságokért kimenekül az általa gyalázott Brüsszelbe.
Hogy minket irigyelnek? Szerintem max. a bolgárok, akik még mögöttünk vannak, merthogy mindenki más már előttünk van az Unióban. Bár ahogy látom, nem biztos, hogy a bolgárok is irigyelnének minket, hiszen cca 1 év és már ők is megelőznek minket. És akkor végre Magyarország lesz az első. Hátulról.
De hajrá hülyemagyarok! Szavazzatok megint ezekre a maffiózókra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
"Francia nyugdíjas klubokban készül kampányolni Varga" mi a faßt keres varga franciaországban, rá nem vonatkozik a szuverenitást védö törvény?
Cherry
Buta leszbi, annyi agya nincs mint egy tyúknak, jobb ha egy leszbi klúbban magyarázkodsz 10 IQ nulla... senki nem vesz komolyan bukott s@rki
Cherry
Csak ki irigyel minket te riherongy??? Ha ilyen aljas leszbi mondja a mondókáját nevetséges...mit képzel ez magáról???
teuton
Menni akarsz? Mehetsz Jucus, vigyed magaddal az egesz maffibagazst, Europanak nincs ratok szüksege, putyler talan befogad titeket vagy valamelyik kipcsak despota...
telegdilaci
@Béla333:Agyhalott liba,azt gondolja magáról Ő X@RJA-a cserebogarat,mi van a Szuverenitás védelemmel mi ki kérjük magunknak hogy beleszóljanak a belügyeinkbe,miközben mi bele ugatunk a más Országokéba mi köze ennek a Ribancnak,egy Francia idős otthonhoz semmi keresni valója nincs itthon kellene rendbe rakni azt a mocskot amit hátra hagyott amikor már a feje búbjáig ért a Fos,és kimenekült Brüsszelbe osztani az észt,vállalja előbb a felelősséget a Minisztersége alatt elkövetett korrupciókért,azután sincs joga bele pofázni más Országok belügyeibe,bár melyik demokratikus Országot kritizálni! ennek annyi az esze jogot végzett valakinek amennyi látszik csak a potrohos gazdájának akar megfelelni!
Aki Én
Akinek a hazai helyet értékeléséhez Varga iránymutatására van szüksége, az végtelenül ostoba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.