Csak azért, mert néhány szerződés titkos, még nem feltétlenül beszélhetünk szuverenitási kérdésről. Eredetétől függetlenül, pártatlanul vizsgálni fogja a külföldi befolyást a Szuverenitásvédelmi Hivatal leendő vezetője. Lánczi Tamás a Bloombergnek nyilatkozott erről. Azt állította, senkit nem akar listázni, azonban az általa irányított szervezetnek az lesz a célja, hogy megnevezze, kik azok akik külföldről kapott pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát. Jelezte, nem kívánja vizsgálni, milyen befolyást jelentenek azok a titkos szerződések, amelyeket Magyarország kötött Oroszországgal vagy éppenséggel Kínával. Csak azért, mert titkosak ezek a megállapodások, még nem feltétlenül beszélhetünk szuverenitási kérdésről - fogalmazott.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Attól, hogy nem P - Polt vagy Péterfalvi - még a módszer közös: ha nem piszkálod a dagadék disznóságait hosszú karriered lesz Orbániában! =))
balos
@RonaGyuri: Amikor ezek az emberek méltó helyükre kerülnek,akik nyomorba és külföldre kergették a legjobb szakembereket,akkor remélem sokáig fütyül a talpuk alatt a szél!Hatvanpusztán lett is egy alkalmas hely a bemutatásukra!Okulásul,hogyan mulat a nép a kizsákmányolóin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.