Magyar idő szerint szombaton reggel fél nyolckor felszállt Dohából és elindult Magyarország irányába. 

Magyarország felé tart a honvédség gépe, amivel Novák Katalin Katarba utazhatott
Fotó: Facebook / Novák Katalin

Novák Katalin a pedofilbotrány kellős közepén utazott az országba, az MTI pénteki híre szerint elvileg vasárnapig tartana a programja, sőt, magával Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel lenne tárgyalása – írja a 444.hu.

A lap megkereste a Sándor-palotát, hogy arról érdeklődjön, Novák Katalin is a gépen van-e, és ha igen, akkor miért szakította meg a programját. Választ egyelőre még nem kaptak.

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Remélem orbán hazarendelte, hogy bejelentse a lemondását. El se kellett volna mennie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eladott Ország: Nem veszitek észre a tendenciát- mindent kohegyezni novákra- aki poliztikailag nem buktatható meg, erkölcsileg és emberileg meg már megbukott- amely a fideSS frakció szégyene- és mindazoké, akik megválasztották.
És a kormány, a kormánysajtó kussol - és nyomában a "független sajtó" és az ellenzéki pártok is!, a saját politikai felelősségéről, amely abban a pillanatban beállt, amikor az IM miniszter ellenjegyezte a kegyelmi döntést. Az akkori IM miniszter, most a magyar parlament /országgyúlés tagja, a fideSS frakció tagja, - az Európai ügyek bizottságának elnöke.

Szóval,ha itt valaki politikai felelősségel tartozik -és ez igaz minden kegyelmi döntés ellenjegyzésére, az a kormány, személyesen az aláiró-és immár a magyar parlament azon frakciója, aki most rejtegeti - és hallgat róla, mint a csuka.
Nováknak magának kellene lemondania, ha marad akkor az az ország szégyene is lesz, amelyet orbán és a fideSS hozott az országra. Ne menjünk már el ezek mellett- nem értem szabó timeát, és a többit sem- miért nem ezzel foglalkoznak?
A momentum miért a sándor palotánál tüntet, miért nem azzal tüntet, hogy nem hajlandó beülni a parlamentbe, amig varga el nem tűnik a közéletből, és amig orbán nem ad magyarázatot a kegyelmi aláirásokra- budaházyéra is többek között.

Gyengék, nem gondolkodnak- és egyéni akcióznak, lesüllyestik ezt az egészet is az önérdekük/pártérdekük szintjére- pedig ha valami, akkor ez össz.társadalmi érdek lenne-mert a fideSS erkölcs elfogadása az az egész társadalmat fenyegeti. Ehelyett foglalkoznak a "tanácsadókkal"- akiknek csak a saját lelkiismeretükkel van elszámolnivalója az ügyben IS!

Na, kidohogtam magam...
sokanvagyunk
SMS-t kaphatott, hogy sok vendége vàrja a kapuban.
verőce21
Ha hazaér változtasson nevet, hogy "ffhy"-re vagy "czky"-re végződjön..., és el van az ügy sikálva...! :)
Eladott Ország
@kereső: ma, 13:06 ☻ Valóban a kormány a felelős, mivel az igazságügyi miniszternek, Jucusnak ellenjegyeni kellett, mert csak akkor érvényes a Katika kegyelmi döntése. Állítólag a kegyelmi kérvényről az érintett (K. Endre) nem is tudott.
kereső
@Eladott Ország: Ebben a történetben immár nem játszik K.Endre (patinás erdélyi család sarja, aki orbán viktor öccsének személyes jó barátja- Bicskén meg" köztiszteletben álló tanár ember", még most is). Itt az játszik, hogy mindenki hallgatott-és kussolt majd egy évig, a kegyelmes asszony, a kormány, kocsis nyálas nyilas- mindaddig, amig az áldozatok ügyvédjének tudomására nem jutott a dolog, akinek már a fura!! birósági eljárásnál is forgott a gyomra. Ezt meg már nem vette be, és boritott- sajtó és rtl. És most meg arra játszanak, hogy vargát kimentsék- kocsis a nyálas kisnyilas is csak novákot kérdezi, akár az aranyszájú ötös. Még csak véletlenül sem kerül szóba a kormány /orbán felelőssége. (-amiről ők nem beszélnek az nincs). És itt van a nagyon 2független" sajtó felelőssége- és az ellenzéké. Kivétel Karácsony Gergely.
kereső
@Eladott Ország: Ez tegnapi "szösszenet":...
"Kocsis Máté: Jó lenne tudni, hogy mi állt az államfő kegyelmi döntése mögött/cikk/

Én meg kocsistól kérdezem, hogy mi állhat varga judit döntése mögött, miután ő volt az aki ellenjegyezte novák döntését, és az igy lett hatályos? Mi állhat a mögött, hogy gyakorlatilag az egész kormány tudott a kegyelem megadásáról, csak akkor foglalkoznak vele- amikor kiborul a x@ros bili, pedig a kegyelem megadása majd egy éve történt. Varga-és az egész orbán kormány felelős ezért a kegyelemért- és innen inditsunk nyálas nyilas kocsis máté. Nem hangzott el egyetlen szó sem a kormány részéről- orbántól pláne, hogy ezért vállalják a felelősséget, az állampárt frakciója részéről sem egy bocsánatkérés az áldozatok és az egész társadalom felé. Baloldalazol te gennyláda? Nézz inkább magadba- és süllyedj el, te amorális meztelen csiga."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.