Magyar idő szerint szombaton reggel fél nyolckor felszállt Dohából és elindult Magyarország irányába. 

Magyarország felé tart a honvédség gépe, amivel Novák Katalin Katarba utazhatott
Fotó: Facebook / Novák Katalin

Novák Katalin a pedofilbotrány kellős közepén utazott az országba, az MTI pénteki híre szerint elvileg vasárnapig tartana a programja, sőt, magával Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel lenne tárgyalása – írja a 444.hu.

A lap megkereste a Sándor-palotát, hogy arról érdeklődjön, Novák Katalin is a gépen van-e, és ha igen, akkor miért szakította meg a programját. Választ egyelőre még nem kaptak.

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Remélem orbán hazarendelte, hogy bejelentse a lemondását. El se kellett volna mennie.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Remélem orbán hazarendelte, hogy bejelentse a lemondását. El se kellett volna mennie.
jáger laszló
Katika jön haza +gyónni a kegyelmet!!??
Gondolom én!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Pontosan ez az, amit egy jó vezető csinál. Amikor nehéz helyzet áll elő, ahelyett, hogy felelősséget vállalna a saját tetteiért, a jó vezető elmenekül és elmenekül. Nemcsak családbarát, hanem nagyon magyarellenes is.
twitter.com/darth_orban_/status/1756081194590990504/photo/1
Kíváncsi vagyok, hogy Kati be meri-e mondani, hogy parancsra cselekedett. Megszabadíthatna ezzel bennünket. Megváltozna a célszemély…
twitter.com/csorike1520/status/1756083807290052921/photo/1
A lényegről azért ne feledkezzünk meg. Pl. a világcsúcs 27 % ÁFA, sehol a földön nem létező adók, mint pl. az idióta nevű iparüldözési adó, a különadó, extraprofit adó, lóf*sz adó és a kurva anyja adó a százmilliárdos lopások mellé a "Tiszteletet a magyaroknak" hazug jelszó jegyében. ROSE D’OR. Új NER-es szuperjacht. BŰNszervezetben megvalósuló szimpla lopáseredménye.
twitter.com/tamas_tamas/status/1756247691644866934/photo/1
Eladott Ország
Bábú vagy. Csettintenek: szobalány! És szaladsz aláírni, hogy a gyerekeket meg kel védeni a szépirodalomtól, meg a fotókiállításoktól...
twitter.com/ern0plus4/status/1756244691148767522/photo/1
Novák tanácsadói akik némák és cinkosok:...
twitter.com/janos_hary/status/1755990585570127933/photo/1
Ahol egy ajtó kinyitódik ott , ott egy másik becsukódik ...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1756026633658442017/photo/1
Clavigo
Az lenne a szép,,ha bejelentené..." parancsra tettem "... és utána elmesélné a sztorit elejétől- végéig.. :).. Szerintem a Putrisnak ( is ) felgyorsulna a percenkénti " szájnyalinkázása "...
Cherry
Hogy Katóka egy nevetéges báb azt tudjuk, remélem most magával rántja a retkes erkölcstelen cigány főnökét és a többi szemetet,,,, ez lenne az igazi hir,,,,,,
Eladott Ország
@kereső: ma, 12:18 ♦ Most már nem maradt KATARnivalója. Orbán megkérte a katari bűntársát, hogy rejtse el vagy 2-3 napra a lotyót, de jobb ha vigyáz a liba, mert ott sem mindenki rajong a pedofilokért. Azért a Sándor-palota csak fogja tájékoztatni visszaérkezte után a ma esti tüntetésről? Vajon ki lesz napjaink alányalós Obersovszky Pétere? A tüntetés ideje alatt elment Dohába háremkurvának. Majd ott valamelyik emír, vagy annak a rokona gerincre vágja a nagysasszonyt’, mert ugye sötétben minden tehén fekete. Vajon hány katari tevéért kelne el egy ottani liciten? Most Katar, vagy kitúr? Az ember azt gondolná, hogy egy nőben, aki korábban családügyi miniszter volt, legalább csírája létezik az erkölcsnek, tisztességnek és nem tékozolja tovább a közpénzt, szégyelli, hogy hibázott, elnézést kér és eltakarodik a rtks bdskrvnyjba, de nem b+, repülőkézik a retkes ribizli, elmegy kirándulni repülővel, nincs lejjebb ennél a tehénnél, és akkor az összenőtt szemöldökéről egy rossz szót sem szóltam.
kereső
@Eladott Ország: Nem veszitek észre a tendenciát- mindent kohegyezni novákra- aki poliztikailag nem buktatható meg, erkölcsileg és emberileg meg már megbukott- amely a fideSS frakció szégyene- és mindazoké, akik megválasztották.
És a kormány, a kormánysajtó kussol - és nyomában a "független sajtó" és az ellenzéki pártok is!, a saját politikai felelősségéről, amely abban a pillanatban beállt, amikor az IM miniszter ellenjegyezte a kegyelmi döntést. Az akkori IM miniszter, most a magyar parlament /országgyúlés tagja, a fideSS frakció tagja, - az Európai ügyek bizottságának elnöke.

Szóval,ha itt valaki politikai felelősségel tartozik -és ez igaz minden kegyelmi döntés ellenjegyzésére, az a kormány, személyesen az aláiró-és immár a magyar parlament azon frakciója, aki most rejtegeti - és hallgat róla, mint a csuka.
Nováknak magának kellene lemondania, ha marad akkor az az ország szégyene is lesz, amelyet orbán és a fideSS hozott az országra. Ne menjünk már el ezek mellett- nem értem szabó timeát, és a többit sem- miért nem ezzel foglalkoznak?
A momentum miért a sándor palotánál tüntet, miért nem azzal tüntet, hogy nem hajlandó beülni a parlamentbe, amig varga el nem tűnik a közéletből, és amig orbán nem ad magyarázatot a kegyelmi aláirásokra- budaházyéra is többek között.

Gyengék, nem gondolkodnak- és egyéni akcióznak, lesüllyestik ezt az egészet is az önérdekük/pártérdekük szintjére- pedig ha valami, akkor ez össz.társadalmi érdek lenne-mert a fideSS erkölcs elfogadása az az egész társadalmat fenyegeti. Ehelyett foglalkoznak a "tanácsadókkal"- akiknek csak a saját lelkiismeretükkel van elszámolnivalója az ügyben IS!

Na, kidohogtam magam...
sokanvagyunk
SMS-t kaphatott, hogy sok vendége vàrja a kapuban.
verőce21
Ha hazaér változtasson nevet, hogy "ffhy"-re vagy "czky"-re végződjön..., és el van az ügy sikálva...! :)
Eladott Ország
@kereső: ma, 13:06 ☻ Valóban a kormány a felelős, mivel az igazságügyi miniszternek, Jucusnak ellenjegyeni kellett, mert csak akkor érvényes a Katika kegyelmi döntése. Állítólag a kegyelmi kérvényről az érintett (K. Endre) nem is tudott.
kereső
@Eladott Ország: Ebben a történetben immár nem játszik K.Endre (patinás erdélyi család sarja, aki orbán viktor öccsének személyes jó barátja- Bicskén meg" köztiszteletben álló tanár ember", még most is). Itt az játszik, hogy mindenki hallgatott-és kussolt majd egy évig, a kegyelmes asszony, a kormány, kocsis nyálas nyilas- mindaddig, amig az áldozatok ügyvédjének tudomására nem jutott a dolog, akinek már a fura!! birósági eljárásnál is forgott a gyomra. Ezt meg már nem vette be, és boritott- sajtó és rtl. És most meg arra játszanak, hogy vargát kimentsék- kocsis a nyálas kisnyilas is csak novákot kérdezi, akár az aranyszájú ötös. Még csak véletlenül sem kerül szóba a kormány /orbán felelőssége. (-amiről ők nem beszélnek az nincs). És itt van a nagyon 2független" sajtó felelőssége- és az ellenzéké. Kivétel Karácsony Gergely.
kereső
@Eladott Ország: Ez tegnapi "szösszenet":...
"Kocsis Máté: Jó lenne tudni, hogy mi állt az államfő kegyelmi döntése mögött/cikk/

Én meg kocsistól kérdezem, hogy mi állhat varga judit döntése mögött, miután ő volt az aki ellenjegyezte novák döntését, és az igy lett hatályos? Mi állhat a mögött, hogy gyakorlatilag az egész kormány tudott a kegyelem megadásáról, csak akkor foglalkoznak vele- amikor kiborul a x@ros bili, pedig a kegyelem megadása majd egy éve történt. Varga-és az egész orbán kormány felelős ezért a kegyelemért- és innen inditsunk nyálas nyilas kocsis máté. Nem hangzott el egyetlen szó sem a kormány részéről- orbántól pláne, hogy ezért vállalják a felelősséget, az állampárt frakciója részéről sem egy bocsánatkérés az áldozatok és az egész társadalom felé. Baloldalazol te gennyláda? Nézz inkább magadba- és süllyedj el, te amorális meztelen csiga."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.