Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót.

Válaszokat követel a DK: "Dolgozott-e a pedofilsegítő K. Endre oktatási vagy szociális intézményben az elnöki kegyelem óta?"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint ismert, Novák Katalin és Varga Judit úgy engedtek ki a börtönből egy pedofil bűncselekményekben érintett elítéltet, hogy az elkövető nincs eltiltva a gyerekektől. K. Endre a kegyelme óta szabadon visszamehetett a gyerekek közé, dolgozhatott akár iskolában, akár óvodában, akár gyermekekkel foglalkozó szociális intézményben is.

- írja a Demokratikus Koalíció az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a DK azért is nyújtott be "pedofilellenes törvénycsomagot az Országgyűlésnek, hogy ezt megakadályozza, K. Endre esetében azonban ez már megtörtént, és a kormány eddig azt sem árulta el, hová lett a pedofilsegítő".

A Demokratikus Koalíció tudni akarja, hogy visszament-e a gyerekek közé K. Endre? Jogunk van tudni, ahogy akár most, akár az elnöki kegyelem óta eltelt időszakban dolgozott-e iskolában, akár óvodában, akár gyermekekkel foglalkozó szociális intézményben a pedofilsegítő bűnöző?

A DK válaszokat követel a kormánytól,

elég volt a pedofilsimogatók titkolózásából, minden magyar édesapának és édesanyának joga van tudni, ha ez az ember valamely oktatási vagy szociális intézménybe tette be a lábát.

Forrás: MTI/OS

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Kónya Endre? Mert ő felfedte magát! Megjelent a teljes anyag ma délután egy hírportálon, azonban néhány perccel ezelőtt azt eltávolíttatták onnan!
vacsi
"minden magyar édesapának és édesanyának joga van tudni, ha ez az ember valamely oktatási vagy szociális intézménybe tette be a lábát." - és itt van az igazság!
Menőmanó
@Philip Marlowe: Hol volt ilyen te baromarcú? Ti ábrándoztok mindig ilyen gusztustalanságokról.
Menőmanó
@Philip Marlowe: Hazudsz fidkány. Annak a törvénynek köze nincs a gyermekvédelemhez. Ti megszavaztátok, aztán mégis bevéditek az összes mocskos fidkány pedofilt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.