Novák Katalin helyében lemondanék, mert elásta magát, de a személyét mérhetetlenül sajnálom, ám ő az elnök, és nincs mese – fogalmazott a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Csintalan Sándor. 

Orbán retteg, inkább paranoiás lesz, és menekül – Csintalan is megszólalt Novák kegyelméről

Csintalan Sándor szerint Orbán a legutolsó hónap története alapján a Szuverenitásvédelmi Hatóságtól eljutott odáig, hogy a személyes rendszerének, hatalmának fenntartásához szájára veszi egy ilyen helyzetben a gyerekeit és az unokáit – utalt arra, hogy a kormányfő a videójában megemlítette öt gyermekét és hat unokáját.

Ez immorális és erkölcstelen. Ha valaki az ellenzékből mondaná ezt, most hallván az ügyet először, azt még megérteném, de az, hogy kiáll ezzel, és hosszútávon, nagyon veszélyes módon bele akar avatkozni az Alkotmányba ez elfogadhatatlan.

Az MSZP politikusa szerint Orbán Viktor reszket. „Ez a balhé az ő felelősségét is felveti, miután az ő kormányának tagja volt ennek az ügynek az előterjesztője, az igazságügyi miniszter.”

Mint mondta, valamit oda kell dobni a hívei elé, mert ugyan nem mindenkit, de a legelfogultabb hívek egy részét is megérintette ez a történet. Hozzátette, akkor állt volna ennek a történetnek az élére Orbán Viktor, ha Varga Juditot kirúgja és eltünteti a közéletből, ha Novák lemondana és egy parlamenti bizottság kivizsgálná, hogy ez hogyan történhetett meg.

Orbán retteg, egyébként egyre több ilyen hibát követ el a rendszer maga is, ezért fokozza intézményeinek erejét. Ők jobban tudják, mekkora bajban vannak, mint az ellenzék. Egy ilyen karakter, egy ilyen szituációban egyre inkább paranoiás lesz, és Orbán menekül. Ez egy menekülési kísérlet.

A politikus rámutatott, az érezhető, hogy ez a K. Endre és maga az elkövető, nagyon mélyen be van ágyazva a NER-be – írja a Hírklikk.

Közismert, hogy a református egyházban van egy nagyon erős, a fundamentalista irányzat, amelynek Balog Zoltán a reprezentatív megjelenítője, aki sunnyog és láthatatlan. Ők azok, akik a mai napig is a savas gyilkost mentegetik pusztán azért, mert közéjük tartozik.

Csintalan Sándor szerint, ha a kegyelmi botrány hátterét keresgetjük, akkor a fundamentalista reformátusok környékén kell keresni azokat a csoportokat, azokat a befolyásos embereket, akik ebben az ügyben eljártak.

Forrás: Hírklikk

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Pálinkás Pál: A nép nem ébred. Bár a mostani tüntetésen zúgott az "Orbán takarodj", de ahogy ez a két picsa lemondott, a nép szétszéledt. Miért? Pedig tudják, hogy Orbán utasítására történt minden.
esperanza
@dr. prédikátor: Sajnos " egy fecske nem csinal nyarat". (sem 2)
Pálinkás Pál
@simmering73: mert gerinctelen, szar lett a magyar..!...az ősök forognak a sírjukban...vajh mit szólnának nagyjaink hogy 14 éve egy retek cigány uralkodik...a nép meg csak tűri...
Pusztai
Az ellenzék megint szinte békén hagyja a geczit, zárótűz alá kellene venni, de nem.
Kartáccsal lőnek a fidesz felé.
Namely
Csintalan :D
Látom minden súlytalan idiótát előkotornak a kuka aljáról.
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Szerintem nem úgy néz ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok