A kegyelembotrány miatt a köztársasági elnök megszakította katari útját, és szombat kora délután visszatért a Sándor-palotába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Ha bejelenti hogy nem mond le elszabadul a pokol!
C_3PO
Ha lemond, attól még érvényben marad a kegyelem!
Eladott Ország
„Bástya elvtársat megvezették? És már meg sem akarják ölni? Készítsük elő jobban ezt az anyagot, elvtársak!” Rogán-Pintér-Polt-Vargazsé összeesküvése a Sándor-palota ellen. Ezt mondja az elnök tanácsadója és barinője. Novák Katalin "tanácsadója" egyértelműen az ügyészség, rendőrség, titkosszolgálatok és bíróságok mögött meghúzódó Gyurcsány-szálra gondolt. De hát ezeknél a szerveknél csak és kizárólag Orbán szál van. Akkor a dogtorminiszterelnökurat', Európa vezetőjét is megvezeti 14 éve a dollárbaloldal?! Jaj de sajnálatos, hogy nem csak az "unokázók" tudják törbe csalni az idős nyugdíjas néniket, hanem a „kosztársasági” elnököt is a rengeteg tanácsadójával, kiszolgáló személyzetével, hivatalával egyetemben is! Utóirat: A magyar adófizetők pénzéből fenntartott fideszes kanálist nem nézek.
Pusztai
ki rendelte haza??
nem rendelhetik, vagy mégis?
na az adta parancsba, ALÀRNI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.