Ha súlyos morális és politikai hibának nem is, legalább a lebukásnak felelőse lett (sőt, felelősei lettek), ez azonban még korántsem az ügy vége. Most van itt az ideje, hogy hálát adjunk, amiért még van valamennyi kormányfüggetlen média az országban. A sajtónak nem az a dolga, hogy a politika üzenetét közvetítse – vagy pláne, hogy a politikusokat dicsőítse –, hanem az, hogy ellásson minket a véleményalkotáshoz és a döntéseinkhez szükséges információkkal. Ezt most a 444 és a többi ellenzékinek kikiáltott orgánum tette meg, ami talán azok számára is tanulság, akik egyébként úgy gondolják, hogy mindent, amit a világról tudni akarnak, megtalálnak a Magyar Nemzetben meg az M1-en.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Viccnek tényleg nagyin durva lenne

de ha komoly, akkor ez méltatlanul nagy naivitás és vagy szűklátókörűség lenne

A derék nepszava.hu mai véleménycikke „Igazságszolgáltatás” már az elején sántít. Azzal kezd, hogy: „Ha súlyos morális és politikai hibának nem is, legalább a lebukásnak felelőse lett (sőt, felelősei lettek), ez azonban még korántsem az ügy vége.”, ami nem csak nyelvtanilag zavaros.
Azonban amit kicsit később ír???
Az is már erős vágyakozás a tények helyett, hogy azért „van valamennyi kormányfüggetlen média az országban…., hogy ellásson minket a véleményalkotáshoz és a döntéseinkhez szükséges információkkal.”.
Az hogy létezik „azok számára is tanulság, akik egyébként úgy gondolják, hogy mindent, amit a világról tudni akarnak, megtalálnak a Magyar Nemzetben meg az M1-en” alapvető tévedés. S amire végképp nincsenek szavak: „Most van itt az ideje annak is, hogy a Fidesz szavazói, választói és szimpatizánsai elgondolkozzanak rajta, helyes-e, működőképes-e, ha a pártjukban minden személyi döntést Orbán Viktor hoz meg”!
Ez teljes mértékben kizárható!
Hogy most lenne-e az ideje – valóban akkora eset-e - nem tudom, de azt igen, hogy
Orbán birkái megrendíthetetlenül bégetnek ahogy ő fütyöl,
és ő szemrebbenés nélkül most is itt is HAZUDIK,
a „valamennyi kormányfüggetlen média” pedig elsősorban óvatoskodik és a derék középen-álló megmondóemberek baromságait szajkózza!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.