Lapértesülések szerint korábban őt is „mozgósították” Novák védelmében. Most a Facebookon állt ki mellette.

Balog Zoltán kiállt Novák Katalin mellett

Kép: Balog Zoltán / Facebook

Kevesebb mint egy órával Novák Katalin köztársasági elnök lemondása után létrehoztak egy „Kiállok Novák Katalin mellett” című Facebook-oldalt, amit több kormányközeli szereplő is megosztott – szúrta ki a Telex. Köztük van Balog Zoltán református püspök, korábbi emberierőforrás-miniszter, aki a közösségi oldalán azt írta:

Egyetértek, s ha egyetértesz oszd meg.

Mint megírtuk, lapértesülések szerint Balog Zoltánt is mozgósították a kegyelmi üggyel kapcsolatban, mert abban bíztak, hogy ő talán tud közvetíteni a miniszterelnök és a Sándor-palota között. Ez sikertelennek bizonyult.

Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen rendkívüli ember lehetett Magyarország első női köztársasági elnöke

– olvasható a kiállásban, melyet megosztott. Emellett még olyan pontok szerepelnek benne, mint például az, hogy Novák hazaszeretetével példát mutat, hibájáért vállalja a felelősséget, illetve, hogy soha nem adna kegyelmet annak, akiről azt gondolja, hogy fizikailag vagy lelkileg gyermekeket bántalmaz.

Novák Katalinnak azért kellett lemondania, mert egy pedofil-ügy elítéltjének kegyelmet adott. A kegyelmi döntés nem léphetett volna érvényre Varga Judit akkori igazságügyi miniszter ellenjegyzése nélkül, aki szombaton ugyancsak bejelentette, hogy távozik a közéletből.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"„Kiállok Novák Katalin mellett” című Facebook-oldalt, amit több kormányközeli szereplő is megosztott"

Na, tessék, itt a pedofil-lista!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
A fidelitas oldaláról hoztam nektek, egy a dolgokat igazán tisztán szemlélő állampolgár hozzászólását!

" Tehát Orbán tökéletesen tisztában volt a kegyelemmel már kilenc hónappal ezelőtt. Mégsem tett semmit.
Nem tette mert ameddig sikerült eltitkolni,nem volt érdeke játszani a fasz@gyereket.
Ám most,hogy kipattant és a felmérések alapján nagyon komoly népszerűségcsökkenést okozott pár nap alatt,muszáj volt lépnie.
Nem a gyermekek védelme miatt adta be a javaslatát,hanem azért ,hogy ne csökkenjen tovább a fidesz,a KE és elsőként a saját népszerűsége.
Tehát mégegyszer. Kilenc hónappal ezelőtt már tudta Orbán és mégsem tett semmit!
Ez a fidesz,ez a magyar kormány.
Nem védekezhet azzal,hogy nem tudott róla a kezdetektől mert miniszteri ellenjegyzés történt és arról egy miniszterelnöknek tudnia kellett. "
Sakk Matt
"„Kiállok Novák Katalin mellett” című Facebook-oldalt, amit több kormányközeli szereplő is megosztott"

Na, tessék, itt a pedofil-lista!
Pálinkás Pál
mert ez a balogh nevű cigánytetű, az egyházával együtt simán pedosimogató...védik ezerrel a lúgos gecit is, mert az ő hordájukból való...
Qqberci
Júdás 30 ezüstöt kapott. És Balog?...
Béla333
Kiállsz a Kató mellett, akkor kiállsz a pedofília mellett!
Gratulálok a hülyemagyar maffiahívőknek, akik a pedofíliát megbocsájtható bűnnek gondolják!
Balog azért mosdatja Novákot, mert nyilván egyházának is van valami köze a bicskei történethez...
Menőmanó
Tudomásul vettük, Balogh páter kiáll a pedofilok mellett, olyannyira, hogy ki is tüntette Kónya Endrét, amelyet
az események hatására sem vont vissza.
A pedofíliához való hozzáállásukat az OBH statisztikái látványosan tükrözik:

2015 és 2019 között összesen 357 felnőtt embert ítéltek el Magyarországon gyermekpornográfiáért.
56-an még felfüggesztett szabadságvesztést sem kaptak.

AZ ÖSSZESEN 301 SZABADSÁGVESZTÉS KÉTHARMADA (200) FELFÜGGESZTETT VOLT.

Ennyit a vérmes gyermekvédelemről.
Yoda69
Jol teszi. Igy legalabb nem huny ki az ugy 3 nap mulva. El kell huzni ezt a pedofil botranyt a valasztasokig es jol seggberugni a naci fideSSt.
A KE-ot pedig valassza a NEP es ne orban.
Lendkerék
"Tisztelt Tagtársak, örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy tekintélyes közéleti személyiségek sora tisztel meg bennünket azzal, hogy benyújtja tagfelvételi kérelmét. Az ő esetünkben Egyesületünk Alapszabályának azt a pontját alkalmazzuk, mely szerint nem szükséges két ajánló a tagfelvételi kérelemhez, tetteik és megnyilatkozásaik elegendő garanciát jelentenek arra, hogy részvételük tovább növeli Egyesületünk tekintélyét a fejlett családbarát-keresztény-nemzeti társadalom teljes felépítése felé vezető úton.

Üdvözlettel - a Kaleta Fan Club (KFC) elnöksége nevében"
Béla333
Az egyházak papjainak pedofil ügyeiről nem sokat lehet tudni, pedig nyilván itt is sok ilyen ügy volt az elmúlt évtizedekben. Ugyanúgy nem volt szembenézés ebben a témában, mint ahogy elmaradt az ügynökmúlt kibeszélése, nyilvánosságra hozása.
Szerintem csak nálunk nem történt meg a szembenézés a múlttal!
Eladott Ország
A diósgyőri betanított esztergályos már csak tudja... Álszent Lóf*szjóska ez is, akárcsak a Semmilyen Zsóti, meg az Erdőirtó Péter. „Egy brancs ezek, nem is tagadják.” Azért annyira megdöbbentö, hogy Magyarországon nem változott semmi. Annyi változott, hogy a hatalom rájött, hogy ezek jól tudnak nyalni. Ő lesz az első magyar nemzethy református pápa. Csak ha fölszáll a narancssárga füst. A Református Egyház világossá tette értékrendjét. A politikai és miniszterelnökkel ápolt kapcsolatot tartja a legértékesebbnek. Van az a pénz.Ez a csirkefogó’ beszélte be a nagyondoktorminiszterelnökúrnak, hogy ő a magyar Megváltó, a magyar Jézus Krisztus. Más kérdés, hogy az említett egyén ezt azonnal el is hitte. Miniszterként egyébként egy kalap szart sem ért a munkája. Szóval Kossuth díjra és mindenféle közép- és nagy keresztre érdemes. Egy igazi nagy keresztre akár fel is lehetne applikálni a püspök "urat." Ezt az embert megválasztottak püspöknek? Ó, bakker, hová süllyedtek a magyar reformátusok (is). A valláskárosultaknak pont jó lesz. Ez egy teljesen magától értetődő tünete a magyarországi egyházak Krisztus-árulásának, az orbáni állammal való kollaborációjuknak.
Eladott Ország
Balogh pispek’ úr volt az, aki pár újságírónak odaböffentette, hogy csak akkor válaszol nekik, ha megtérnek. Kiváló reklámarca lesz az egyháznak. Világvége, itt vannak a Jézus által ígért hamis próféták (Balog pispek és Németh Sanyi a hitgyülevész) Reméljük a Jóisten megbocsátja neki a bűneit. Minden fillér jó helyre ment! Ja, nem ide. A (f)egyház különvált az én államtól! Reformátusoknál nincsenek boldogok, csak lelki szegények. Dunamelléki Református Egyházkerület elvtársak, drága békepapok,
„egyszer majd kérünk maguktól valamit.”
- Józsi fiam!
- Tessék Plébános uram!
- Mi ez már megint, tegnap hívtuk ki a rendőröket arra a rosszul öltözött hajléktalanra ott. Borotválatlan, ápolatlan, loboncos haja tele tüskével, még a girhes bordái is kilátszanak! Józsikám, hajítsa ki de tüstént!
- Értem Plébános uram, csak a szobrot, vagy a keresztet is?
SÍva
Hibáztatom Novák Katalint! Legalább most nyissa ki a száját és nyilatkozzon, hogy kinek a kérésére is kellett aláírnia az a bizonyos papírt! Mert, hogy nem magától találta ki és tette ezt az olyan biztos mint a halál! Mindenki aki egy kicsit is belegondol tudja, hogy ki az az egy fő aki ezt meg merte lépni és utasította erre a lépésre! Gondolom tudjátok kiről is van szó!
Eladott Ország
Ministránshoz megy gyónni Rozi, a falu örömlánya. A ministráns gyerek csak csuklik, olyanokat hall. Rohan a paphoz. Atyám, itt van a Rozi, én nem is tudom mit mondjak... Mit adjak neki? 5 ezret, én is annyit szoktam. Olcsó ez a Rozi, vagy már öreg, mint az országút... Hosszú út vezetett a Ki Tud Többet A Szovjetunióról? Negyedik helyétöl az oltárig fantasztikus köszönjük szépen! Belülről bomlasztotta a rendszert, fiatal volt, kellett neki a pénz. Most is. Volt már minden, esztergályos, tanácsadó, püspök... akasztott ember még nem nem, de kitudja milyen ambíciói vannak. Semjén Zsolt meg lehetne pápa, aki a doktorijával meggyógyítja leprásokat. Ott talán kevésbé lesz kártékony. A vályogvető kurva isten b*ssza teherbe ezt a köcsögöt. Remélem kellően finoman és keresztyénien reagáltam a sikereihez. És akkor csodálkoznak a keresztények, hogy miért késik Krisztus második eljövetele... Így válik szét az állam és az egyház! Egyszer valaki állami vezető, miniszter, máskor meg püspök!
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más: ma, 11:03 ♦ Ő lesz az első magyar nemzethy református pápa. Csak ha fölszáll a narancssárga füst. Most már biztos, hogy nincs Isten. Balog Zoltán előmenetele rá a bizonyíték.
Csak Norisz és senki más
@Eladott Ország: Rómában? Vagy inkább Debrecenben?!
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más: ma, 11:14 ♦ A Karmelitában. Semmilyen Zsótinak is van bőven a számláján. Elszomorító és nevetséges, amit ezek az álszentek csinálnak a Karmelita Kolostorban. A seggnyalók országa! Büszkék vagyunk rátok! - Szakadjon rátok a börtön, meg a minimálbér!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271481931_486713342816965_5946031374720610270_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=pCPrQjHkRZkAX8vTMJ5&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBbawbx7hp_NFOxvU6tMMHSTvsvVOQ8lMwtQ9ZBNNCtuA&oe=65CD9701
Pusztai
Balognak apja üzente nyílt levélben amikor miniszter lett:
" Fiam!
Ideje visszatérni a becsületes útra!"
lusta
@Yoda69: Annál is inkább, mert a pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár eddigi 3 jelöltjéből 2 tiszta bukta volt. Lefordítom az itteni állatkertnek is. 2/3 (kétharmad) eddig tiszta buta. Nem 32% a kétharmad.
simmering73
Minden lében kanál vagy pléhbános. Nem értek veled egyet.
Feller_Peti
Kíváncsi leszek, mit fog szólni a sok balos okostóni,
ha mondjuk, tényleg bele mennénk miattuk egy háborúba.
Akkor is a "gonosz ZZZZZóóóóórbán lesz a bűnös. Ugye, hogy?!

Az viszont onnantól senkinek nem lesz vicces,
ha elkezdenék kiküldeni a katonai behívókat,
meg jönnének a katonarendőrök az emberekért,
mint most a Bandersita Ukro neo-náciknál.

Vagy ha az Orosz miniszterelnök be elégelné ezt a liberális "nagy szent",
de közben harácsoló, kelet felé terjeszkedni akaró pénzéhes elitet,
és valóban kilőné a 100-150 megatonnás nukleáris fejeit válaszcsapásul.

Az égett hús szaga, és az elporladt holtestek látvány szerintetek meghozná-e a balosok eszét bármelyik témában?

Segítek a gondolkodásban.
így talán megindul a balos nagyokos torzult fejekben az értelmes útra indulás:

i.postimg.cc/MpHX6Mkd/1.jpg
i.postimg.cc/k58JGWTF/2.jpg
i.postimg.cc/tghbppgB/3.jpg
i.postimg.cc/0jN1YS04/4.jpg
i.postimg.cc/1tsQz2ns/5.jpg
i.postimg.cc/769yJ907/6.jpg
i.postimg.cc/X7JnFR2v/7.jpg
i.postimg.cc/XYB31w6S/8.jpg
i.postimg.cc/kXpqyTZv/9.jpg
Csak Norisz és senki más
@Eladott Ország: Jobbra a kozmetikus?!

:-)))))))
C_3PO
@CsipkeRózsa: Szaporák a keresztények!
ittott
@C_3PO: nem igazán. csak basznak mint a nyulak. Anyu nem bírta Balogháknál. belépett a rendszerbe Katika.
1kaszás
@Feller_Peti: Nincs veled semmi baj, peti. Azonkivül, hogy egy fidessfasszopo troll vagy.A másol beillesztbaz nagyon meg, az ésszerü gondolkodás egyáltalán nem. A GAZDÁD A GECI VIKTOR HARCOL minden és mmindenki ellen. Mutass példát, menj behivo nélkül harcolni putyinkádért, meghozná az eszedet,,,,
C_3PO
@ittott: Hát ugye cigány! ROMUNGRO!
Horizont
Kiderült Balog keze van benne ebben az egész kegyelmi dologban. Szép.
Horizont
A Propeller nem engedte beküldeni a Telex cikkét. Nem is csodálom.
telex.hu/direkt36/2024/02/11/fideszes-korokben-balog-zoltan-puspokot-korabbi-minisztert-sejtik-a-novak-bukasat-hozo-kegyelmi-dontes-mogott?fbclid=IwAR1Hc-y54ArkLkicDWJ6B4nm_txzto2W-OPJ7dAPsTQiUx9nMTA9Pwa2rss

"Hivatalosan Balog a köztársasági elnök tanácsadó testületének a tagja, ám több, a Novák–Balog-kapcsolatot ismerő forrás szerint a református püspöknek a formális pozícióját messze meghaladó befolyása volt Novák Katalin döntéseire. Novák egy volt munkatársa, aki személyesen is jó viszonyt ápolt vele, úgy fogalmazott: „Kata neki bármit megtesz.”

Így működik a világuk a hatalomban.
Béla333
Ez a maffiatag Balog van az egész pedofilsimogatós kegyelmi ügy hátterében.
Szégyen és gyalázat ez a püspök. Hogy képes elviselni az ilyet a közössége?
Horizont
@Béla333: Az egyház védi a pedofiliát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.