Sokan kérdezték, miért csak most állt ki. Szerinte a fideszesek többsége „nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók”, sőt, a többség el is küldené Rogánt „élvezni a civil életet”.

Varga Judit volt férje elmagyarázta, miért csak most szólalt meg

Kép: Varga Judit / Facebook

Sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgattam, miért csak most világosodtam meg

– írja közösségi oldalán Varga Judit volt férje, Magyar Péter. Mint mi is beszámoltunk róla, Magyar szombaton, Varga lemondása után kitálalt, mondván, nem akar „olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak”. Egyúttal lemondott az állami társaságokban betöltött tisztségeiről.

Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért

– olvasható Magyar bejegyzésében. Arról pedig, hogy miért nem szólalt fel hamarabb, azt írja:

Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt pedig, bárki bármit is állít, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért. Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a »találmányából szerzett« milliárdokat.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Addig kussba vannak amíg a rendszer nem okoz nekik kárt. Addig jó a Rogán művek propaganda és lejárató tevékenysége, mert az biztosítja a rendszer hatalmát, a biztos pozíciót.

Ugyanez a Pesti László jelenség is. Amíg a nem fideszes cégeket tették tönkre, vagy vásárolták fel addig Pesti is kussolt. Mikor a saját haverja cégéért jött a NER csak akkor nyitotta ki a száját, de azt is csak résnyire.

Lehet, hogy Varga exe nem érzi magát bűnösnek, de cinkosnak nyugottan érezze csak magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ne bántsátok Magyar Pétert, nem gyakran fordul elő, hogy egy elvált házastárs a volt társa védelmére kel, sőt lemond egy rakás pénzről is. Az pedig nem jellemző, hogy egy bennfentes fideszes Orbánt és a rendszerét bírálja.
Aki Én
„Szép lassan elértünk egy olyan szintre, ahol – mindannak ellenére, hogy egyébként jó irányba megy egy csomó minden az országban, mindannak ellenére, hogy én soha nem leszek a másik oldalon – azt ki kell mondani, hogy ez már nem mehet tovább. Ha nem akarjuk azt, hogy a mi gyerekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek föl, ami Magyarország, akkor érdemes ezen változtatni” – mondta."

444.hu/2024/02/11/magyar-peter-ha-nem-akarjuk-azt-hogy-a-mi-gyerekeink-egy-csaladi-reszvenytarsasagban-nojenek-fol-ami-magyarorszag-akkor-erdemes-ezen-valtoztatni
jáger laszló
Értei értem,csak fel nem foghatom!
Röviden ennyi
barátilag
J.L.
esperanza
@CsipkeRózsa: ...de ha az exe nem kerul lapatra akkor kussol. Ugye?
CsipkeRózsa
@esperanza: Igy is bátorság tőle, hogy megszólalt a NER ellen, és védi az ex feleségét is.
Pálinkás Pál
rogánnak ott a helye orbán, meg még pár fideszmenő között,...lehet találgatni ,mire gondolok...sámli szerepel benne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.