Bayer Zsolt és a Hírtévén futó Sajtóklub többi vendége szerint Novák Katalin államfő lemondása és Varga Judit politikából való kivonulása után utcai erődemonstrációt kellene tartani. Bayer szerint a felvonulást március 15-én tartanák meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt az ünnepet is tönkre kell tenniük? Felutaztatják ingyen a fél országot a fővárosba várost nézni, Orbánt hallgatni! Miért nem tarják Debrecenbe? Úgyis a fidesz kedvenc városa!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ezt az ünnepet is tönkre kell tenniük? Felutaztatják ingyen a fél országot a fővárosba várost nézni, Orbánt hallgatni! Miért nem tarják Debrecenbe? Úgyis a fidesz kedvenc városa!
mackoka46
Tüntessenek csak a békameneten, kitudódott, hogy vastagon sz@rnak a gyerekvédelemre, a családokra, az egyénekre. Bármilyen ügyben fordulunk az államhoz, cinikusan lesz@rják a népet.
Csak a hatalom, és az ország gátlástalan kifosztása a profiljuk. Menjen a sok sz@rházi.
Peller Anikó
Rohad narancs, beszart a bájer. Recseg ropog az eresz téke a nerizének.
namihami
@KisTehen: 23.48: Ez a Bayer-féle felhívás inkább tökönlövésnek tűnik! Túl sok extrém dolog kezd a fiúkhoz kapcsolódni!
Egyébként azzal, hogy az otthonmaradásra bíztatsz, a pedofil és meleg ""példamutatás"" látványának elkerülésére gondolsz? Lassan több fideszbuziról és fideszpedofilról valamint szimpatizánsairól tudhatunk, mint amennyi hivatalos melegfelvonuláson résztvevők száma!
szaboria1
Zsotika inkább saját magaddal foglalkozz, már unalmas vagy a kirohanásidal, lassan a zárt osztályra kellene menned.
balos
@szaboria1: Ez a fidesses kitartott pofázik,mikor a felesége euró milliárdókat keres a plazmánkkal!Úgy gondolom,hogí nyugodt élete lesz a Bahamákon!
nezelodo
Remélem ott vonul velük az Orbán rendszer korábbi kegyeltje a bicskei igazgató láncon, a kegyelembe részesített helyettesével, és a kaletával meg az erdélyi gyermekvédelem egyházi ikonjával együtt. Szép kis jelenet lenne, bemutatava az Orbán rendszer valódi arcát. Emelné az ünnep fényét, ha a pegazusjuci is vinné a fővégrehajtót, a volt államtitkárát és még sokakat, akik rászolgáltak már a láncra a bokájukon.
Péter2
Ha már békemenet legyen valós célja is ! Irány Donyecki medence arcvonala , ott lehet a kommunista nyilas tagokkal tűzdelt pedofideszeseknek békéért vonulgatni, alá fölé , hátha pár kanyar alatt elfogynak ! Ha lesz menet , mi is ott leszünk , csak kicsit másképp !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok