A magyar színész, rendező, színházigazgató, forgatókönyvíró 73 évet élt. A halálhírét Dr. Pásztor László erdőkertesi polgármester jelentette be. "„Mély megrendüléssel fogadtam a hírt. Nagyon megkedveltem Őt, mert fiatalos gondolkodása és sajátos világlátása ösztönzően hatott a környezetére. Szurdi Miklós művész volt. ...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Dolgoztam anno a Família Kft musical Operett színpadra állításában. Aztán úgy adódott, hogy beugrottam konzervtapsot és -röhögést adni a TV felvételek alá. Elég nagy, mély munkaasztalokon dolgoztunk, mert sok műszaki cucc volt, meg nagy monitorok. Az asztalok szembefordítva, a monitoroktól nem is nagyon láttunk át. Szurdi szemben ült velem, persze nem láttuk egymást sem.
Megy a próba, meleg van, fáradtak az emberek. Én nyomom a billentyűket - egy szintetizátorba tolt floppyn volt a taps-nevetés "program", a billentyűzettel kezeltem. Kis kacaj, nevetés, harsány nevetés..ováció stb.
Aztán leálltunk, majd egy fej jelent meg a monitorok felett, a direktor megemelkedett derékból picit, hogy átlásson.
- Kolléga..nevetés?
Én is megemelkedtem, mégis csak illik a tiszteletet viszonozni.
- Rendező úr, poén?!
Picit bólintott...
- Jogos! SZÜNET!

RIP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.