Budapest azóta megbukott fideszes városvezetői kitüntették a bicskei pedofilt.

Tarlós is kitüntette a bicskei pedofilt, ráadásul egy KDNP-s ajánlotta be neki

Jól jön ez most a Fidesz fővárosi kampányához. Forrás: Hír TV

Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán költői kérdést tesz fel:

Hogy kaphatott egy pedofil bűnöző kitüntetést a fideszes városvezetéstől?

Karácsony Gergely azonnali belső vizsgálatot rendelt el annak kiderítésére, hogy miért, és milyen információk birtokában döntött a 2013-ig fővárosi fenntartásban működtetett bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekményekért később elítélt vezetőjének fővárosi kitüntetéséről – írja a 24.hu.

A 2015-ben adományozott Bárczy István díjat főpolgármesterré választásom után, 2019-ben a Fővárosi Közgyűlés javaslatomra visszavonta – írja Karácsony. A főpolgármester szerint az elmúlt napok hírei alapján egyre gyanúsabb, hogy az azóta meg bukott fideszes fővárosi vezetés úgy tüntette ki a 2018-ban elítélt pedofilt, hogy már évekkel korábban információik lehettek a gyermekotthonban történt molesztálásokról és bántalmazásokról.

„Ki kell derülnie, megtettek-e mindent az előző városvezetés idején a gyermekek védelmében? Ha mulasztás történt, ha emiatt a gyermekotthon lakóinak további abúzusokat kellett elszenvedniük, akkor a felelősök megnevezése és számonkérése nem maradhat el – közölte a főpolgármester.

V. János, a bicskei gyermekotthon igazgatója ráadásul azután kapott kitüntetést a fővárostól, hogy korábban már nyomoztak ellene szexuális zaklatás gyanújával – közölte a Telex. A lap birtokába került dokumentumok szerint erről feljegyzés is készült a fővárosi önkormányzatnál, „mégsem kapcsolt be akkor a vészcsengőt senkinél”.

A felterjesztő Bagdy Gábor akkori KDNP-s főpolgármester-helyettes volt. A díjat érdekes módon nem Tarlós István főpolgármester vagy a felterjesztő Bagdy Gábor adta át a pedofilnak, hanem Szentkirályi Alexandra akkori főpolgármester-helyettes.

V. János 2019-ben jogerősen nyolc év fegyházat és 8 év közügyektől eltiltást kapott a gondozására bízott gyermekekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekmények miatt. A volt igazgatót, illetve egyik helyettesét, K. Endrét kényszerítés miatt is elítélték, mert már felfüggesztett igazgatóként próbálta K. segítségével rábírni az egyik ellene valló gyereket vallomása visszavonására.

Forrás: Facebook, Telex, 24.hu
Fotó: Hír TV

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nagyon szeretik a maffiózók a pedofilokat. Lépten-nyomon kitüntetik mindenféle díjakkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Ha csak ránézek a becsületes fejére hányinger kerülget...
Sakk Matt
@Pusztai: Sőt..anno Orbán kezet fogott Gyurcsánnyal!
Havanagi
Meg volt a pedigréje: Erdélyi,fűúri rangú baráti körrel,aljas a legaljasabbak közül,lovagkeresztet neki!!
colibri
Gyönyörű! A fidesz-kdnp minden szinten képviselve van a pedofil támogatásban, sőt kitüntetések, elismerések adományozásában. Nincs mit várni a gané alja papoktól sem - lásd Balog páter - tisztelet a kivételnek, de ezek már a politika által megvett, propagandát hirdető s@ggnyalók lettek.
Lepényleső
Ezek ha a jobb oldal,vajon milyen lehet a rosszabbik,-
vagy mindezt a jobbak velünk már 14 éve naponta közlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.