A KDNP nevében a párt országgyűlési képviselője, Juhász Hajnalka adott ki közleményt. Az MTI-n közzétett anyag szerint:

Novák Katalin munkája a KDNP szerint a „családok számára maradandó érték”

Balra Juhász Hajnalka, jobbra Deutsch Tamás. Forrás: Youtube

„Missziót választani, hitelesen képviselni és megvalósítani, ez, amit Novák Katalin jelent a magyar családpolitika számára. Vannak érdemek, amelyek elvitathatatlanok és az idő nem koptatja őket. Hiszen annak a társadalomnak van jövője, amelyben a fiatalok házasságban, gyermekvállalásban, családban látják az alapértékeket. Novák Katalin a magyar családok és a leendő magyar családok számára maradandó értéket alkotott. Női közéleti szereplőként mélyen hiszek abban, hogy nem lehet egy magyar politikus számára nagyobb siker, minthogy minden vágyott gyermek megszülethessen Magyarországon nemzetünk megmaradásáért.”

A család szót kötőszóként használó közlemény nem foglalkozik azzal a gyermekbántalmazási üggyel, amely végül Novák Katalin lemondásához vezetett – írja a 24.hu.

Az államfő olyan bűnözőnek adott kegyelmet, akit jogerősen elítéltek a bicskei gyermekotthon vezetőjének pedofil bűncselekményeivel összefüggésben. Az egyik áldozat azóta öngyilkos lett.

A bűncselekmény eltussolásában közreműködött az intézmény vezető-helyettese, aki arra akarta rávenni az áldozatokat, hogy vallomásaikat vonják vissza – na, ő kapott kegyelmet Nováktól.

Forrás: MTI, 24.hu
Fotó: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
jah,katyi faxán elutazgatta a családipótlékok emelésének a lehetöségét,ez neki valóban maradantó érték lehetett...
Béla333
"Novák Katalin munkája a KDNP szerint a „családok számára maradandó érték”"

A kereszténydemokratáknak bocsánatos bűn ha egy gyermekotthon igazgató gyerekekkel fajtalankodik és ezt valaki elősegíti. Ők ezt megbocsájtják sőt még mentesítik is a büntetett előélettől, hogy az ő gyerekeiket is taníthassa valahol Magyarországon...!!!???
Ezzel csak a hülyemagyar maffiahívők tudnak egyetérteni. Vagy még ők sem!
namihami
""És ez a hitnyilatkozat, a pedofilmentő Katyi és Julis mellett, egyben minket, hithű keresztényeket és egyházunkat is beáraz! A Mi Istenünk---nem az égi, ez a földi---így (és csak így) szeret és fizet minket!""---zárul az Orbán melletti kinyilatkoztatás!
kereső
A kdnp-nek, de különösen Juhász Hajnalkának!, valamint a még mindig süketelő fideSS-galerinek,- nyálas nyilas frakcióvezetőjének, a megafonosoknak, a református egyháznak, és a mély hallgatásba burkolózó katolikus anyaszentegyháznak:

"Miközben az illiberális kurzus apraja-nagyja füstölővel táncolja körbe Novák Katalint és Varga Juditot, miközben Bayer Zsolt dögletes pátoszban gázolva kiáltja világgá, hogy „két asszony, két anya, két nő”, szabadjon jeleznem, hogy egy fiú vonat alá vetette magát, mert a bicskei gyermekotthon igazgatója, János bácsi éveken át fajtalankodott vele, és mert annak helyettese, Endre bácsi elhallgattatta. Arról az Endre bácsiról van szó, aki a gyermekotthon növendékeivel rendszeresen látogatta a felcsúti Puskás Akadémia rendezvényeit, bár ez nyilván csak véletlen egybeesés. Arról az Endre bácsiról van szó, akinek két asszony, két anya, két nő megkegyelmezett, és ennek a gyalázatnak a felelősségét a pápa látogatására kente rá. Javaslom Bayer Zsoltnak meg a két asszony, anya és nő nagyszerűségén könnyekig hatódó trollkurzusnak, hogy merengjenek el pár percig a halálba erőszakolt srác sorsa felett, hátha észreveszik, hogy ebben az ügyben nem Novák Katalin és Varga Judit az áldozat." /Puzsér Róbert/

-és én, aki közreadja.
Toller Béla
Az biztos, a kdnp minden tiszteletét meg kell, hogy érdemelje úgy adni, hogy abból a négyötöd garantáltan semmit se kapjon ! Ugyanannyiba kerül viszont, mint egy jó intézkedés-csomag...De ahhoz nem egy novák méretű agy kell ...
fideszes gyökér
Buzibunkó pedofil maffiózó az összes büdös félázsiai félmagyar buta geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.