Az online petíció aláírói azt várják, hogy az államfő és a volt igazságügyi miniszter vonja vissza a lemondását. Azt is szeretnék elérni, hogy törvény szabályozza, mit lehet mondani nyilvánosan a közjogi méltóságokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Esetleg kéne még rehabilitálni Rákosi Mátyást és Horthy Miklóst...
levarosbukta
Bolondok lennének. Kiszállhatnak a mókuskerékből, ráadásul viszonylag tisztán mert mindenki tudja hogy csak parancsra cselekedtek. Szerintem ezt még egyszer nem kockáztatják meg.
namihami
Egy alakuló lista azokról a bárkit kiszolgáló cselédekről, akiktől a leghamarabb meg kellene szabadulni! Mert biztosak lehetünk benne, hogy adott alkalom esetén éppen ezek lennének az ""mibezzegellenálltunknekik"" új képviselői!
colibri
Ezernél is többen, ezek nem normálisak. Nem jókedvükből mondtak le, menniük kellett. A két nő nem fogja meggondolni magát és nem fogják visszavonni a lemondásukat. Nekik van annyi eszük, hogy széllel szembe nem hugyoznak, míg az eszetlen tömeg nem gondolkodik, csak béget, mint a birka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.