Magyarország fegyelmezetlen és elkényeztetett, nincs kellő politikai határozottság a gazdasági problémák leküzdésére - nyilatkozta az InfoRádiónak a Johns Hopkins Egyetem professzora. Charles Gati politikai szakértő nagyon súlyosnak nevezte Magyarország helyzetét. Hozzátette: az a párt, amelyik az igazsággal áll az emberek elé, biztosan nem nyeri meg a következő választásokat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
masterboy
@nanena: Tudom,csak Te sokkal szebben tudsz fogalmazni! :D
"Ha nincs meg a politikai határozottság a gazdasági problémák leküzdésére, akkor semmi sem működik" Azaz a jelenlegi kormany abszulut alakalmatlan.Ebben jelen esetben az a korrekt,hogy ezt nem az ellenzek mondta.Bar ezekre maga a jo Isten se tudna hatni.
nanena
@masterboy: És az a baj, hogy bennünket nem mint egyéneket látnak kívülről, csak egy arctalan tömeget. Ezért vagyunk együtt jellemezve Kapolyival, Rafaellel, Kolompárral, Drasovitssal, etc. Pedig milyen különbségek vannak egy testen belül. Tisztesség és bűn.
masterboy
@nanena:Igen,egyenlore csak egy arctalan tomeg vagyunk,akikre kigyot-bekat lehet kiabalni...... Kuldok neked egy e-mailt,hogy mennyire valos,azt mem tudom,viszont erdekes.Ha van kedved utananezhetsz,hogy van-e valosagtartalma.
basatu
Könnyű az oceán túloldaláról átkiabálni,jöjjön ide és akkor egyből másként látná a helyzetet.Arra is kiváncsi lennék hogy a hazája válságáról hogy nyilatkozik.
kir
@basatu: Az ő hazájában legalább volt olyan, az elmúl egy két évtizedben, hogy nem hiánnyal, hanem többlettel zárta az évet az államháztartás. A többlet az olyan, hogy kevesebbet költünk, mint amennyi bevételünk van. Mit tippelsz, Magyarországon az elmúlt húsz évben hányszor történt ilyen? Mi ennek a következménye?
1951
Charles Gati igazán megírhatta volna azt is,hogy mitől és mivel
van Magyarország elkényeztetve.Merthogy egy csoport mindent
megengedhetett magának és jólétben tündökölt,még nem általá-
nosítható több millió emberre sajnos!Azonban azt se felejtse el
a nagy tudású Charles Gati,hogy nem tőlünk pattant ki az általános
lepusztulást okozó gazdasági válság,hanem éppen az olyan gondolkodásúaktól mint Ő, akinek még soha nem volt elég az a mi volt,mindig többet és többet akart.Nekünk ez nem adatott meg
így jó lenne ha nem általánosítana.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.