A beruházás tervei tavaly ősszel láttak napvilágot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Qqberci: Meg lesz az, ha csődbe megy is az ország! Az orosz, kínai gigahitelek mellett most más arab is lesz! Éljen, vivát, hurrá,banzáj...
Nessy
@Qqberci: Meg lesz az, ha csődbe megy is az ország! Az orosz, kínai gigahitelek mellett most más arab is lesz! Éljen, vivát, hurrá,banzáj...
vitriol
Nem emlékszem, hogy ezt megszavazták volna a Budapestiek!
Eladott Ország
Ez nem több, mint egy kormányzati presztízsberuházás közpénzből felhúzva. Pont most van ideje kiadni 300 mrd közpénzt erre, meg még többet a reptérre. Vajon a Lánchíd felújítása előtt megállapodásban rögzített kormányra eső pénzt kifizették már a Fővárosnak, és vajon a 150 éves, szétrohadt vízhálózat felújítására mennyi pénzt szán a kormány?! Szarnak ezek mindenre, csak lopni lehessen. Eü? Oktatás? Kit érdekel!? Mini Dubaj -300 milliárd. De a Planetáriumra 3 milliárd vagy a Biodómot befejezni 20 milliárd az nincs. Ha mini Dubajt tervez a kormány, abból bizony mini gáza lesz mire megvalósul.
A belgrádi Mini-Dubaj is egy csődtömeg. Nagy segítség lesz ez a hazai aranyásó honleányoknak, hogy egy metrójeggyel mehetnek majd dubajozni. Ideköltöznek dollársokmilliárdos arab sejkek is? - Kisebb itt a tarifa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.