Egy jó mondat 2020-ból. A most már jó ideje a jobboldalon házaló újságíró harcos- és párttársát védte ezzel, miután kiderült, hogy Szájer József egy első ránézésre vagy huszonöt fős orgiából menekült az ereszcsatornán: „Jóska hibázott, de nem drogozott. Biztos nem, a fejemet rá!” Aztán a harcostárs kifejtette, hogy azt a szart valakik biztosan beletették a táskájába. Biztosan. Úgy, mint a világ nagy repterein, ahol, mint azt a Csempészek és határőrök című sorozatból (ld. National Geographic Channel) tudhatni, a lekapcsolt csempészeknek is mindig valakik belenyomták azt a szart a hátizsákjukba, volt, akinek tizenegy és fél kilót. De nem ez az érdekes, hanem a gondolat: hibázott, de nem úgy.

Forrás: es.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
K.Z.-k között vannak ilynek és persze olyanok is

A közbeszédben egy kicsit ritkábban kerül említésre, pedig az ÉS főszerkije igazán jókat és jól ír

A mai lapban megjelent „Orgiák, üzletek” írása a tőle megszokott elegánsága mellett is igencsak elgondolkodtató. Két momentumát emelem ki:
a kezdés: „Egy jó mondat 2020-ból. A most már jó ideje a jobboldalon házaló újságíró harcos- és párttársát védte ezzel, miután kiderült, hogy Szájer József egy első ránézésre vagy huszonöt fős orgiából menekült az ereszcsatornán: „Jóska hibázott, de nem drogozott. Biztos nem, a fejemet rá!” Aztán a harcostárs kifejtette, hogy azt a szart valakik biztosan beletették a táskájába. Biztosan. Úgy, mint a világ nagy repterein, ahol, mint azt a Csempészek és határőrök című sorozatból (ld. National Geographic Channel) tudhatni, a lekapcsolt csempészeknek is mindig valakik belenyomták azt a szart a hátizsákjukba, volt, akinek tizenegy és fél kilót. De nem ez az érdekes, hanem a gondolat: HIBÁZOTT, DE NEM ÚGY.”
illetve a vége: „Keserves nézni, hogy tűnik el a közvagyon, néhány család és a komálós pereputty vesz a kezébe mindent. MIBEN REMÉNYKEDIK EBBEN A HELYZETBEN AZ ISTENADTA NÉP? Abban reménykedik, hogy egy eddig alig látott, magát amúgy mélyen jobboldalinak valló fiatalember a kormányközelből indulva holnapra megforgatja a világot. De ez még semmi: a baloldali politikusok is ezt remélik. Momentán semmi ötletük nincsen, hacsak az nem, hogy legyen közvetlen köztársaságielnök-választás. Most, hogy recseg-ropog a kormányerő, és van esély a további gyengítésére, tényleg ez volna a legfontosabb?”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.