Újabb terveket vázolt a nemzetgazdasági miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
csak amíg nem buktok...utána a kínai elvtársak rajtatok verik majd le a deficitet...
Qqberci
Mire felépülnek, el is avulnak...
vitriol
szíj-ártó hülye ötleteiért már eddig is fizettünk, nem keveset. Ha a gazdasági miniszter nem képes az ország gazdaságának rendbe tételére, csak becsatlakozik a hülye ötletek sorába, akkor inkább mondjon le!
kereső
Milyen áron, marci? Az anyagiakon túl, mivel fizet az ország ezért? Túl nagy az "ár" az ország számára, a haszon meg kinában, meg dél-koreában köt ki. És nem is feltételezés, hanem az eddigi döntéseitek igazolják- hogy ti sem jártok rosszul.
Yoda69
Es ez miert jo nekunk? A profitot mind kiviszik, adot nem fizetnek, 90%-ban csak migrans munkaerot alkalmaznak. Ezzel szemben ornyezet szennyezoek, veszelyesek es rendkivul energia es viz igenyesek, amit raadasul a magyar felnek kell biztositani. Arrol nem is beszelve, hogy a beruhazasok 20-30%-a magyar adofizetoi tamogatasbol letesul, amirt cserebe semmit nem kapunki. Magyaran kidobott penz. Szerintem a kinaiak rohognek a markukba, hogy ilyen idiota kormanya mint a mienk egy masik orszagnak sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.