"Hölgyeim és Uraim! Eljött a pillanat, végre bejelenthetem. Hivatalosan is a kormánypárt polgármester-jelöltje vagyok a június 9-ei önkormányzati és EP választáson, a festői szépségű Ráckeve városában... " Jelentette be az egykori TV-2-es műsorvezető.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mert egy hisztérikus, szervilis csicska.
Ezeknél sosem a tudás számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Azt gondolja ez a TV2-ős pali hogy a polgármesteri tisztség is egy olyan műfal mint a tv riporteri, azt hazudhat az emberek szemébe amit akar, s ez semmiben sem különbözik az előző szakmájához, a a tv ahol dolgozott ott azt mondták róla hogy eddig is a fideszesek seggét nyalta, most sem kell mást csinálnia!Miután semmihez sem ért, nem ismeri az államigazgatás rendszerét, működését könnyen megvezethető, majd alkalmaz új segítőket , tanácsadókat, ne tán Balog pátert,akik ha kell könnyem megvezethetik!A polgármesterség nem csak bizalmi kérdés az emberek részéről, hanem szakma is .Én még azt is kötelezővé tenném , hogy az ilyen beosztású embereknek főiskolát . államigazgatásit kelljen elvégezni egy bizonyos idő alatt, hogy szakmai szempontból képbe legyenek arról, hogy ők hol is helyezkednek el az államigazgatás csúcsán, mi is a feladatuk.Csak az tudja közepes szinten azt a pozíciót betölteni , aki ismeri a polgármesterség legalapvetőbb feladatait.
Horizont
Én törvényileg nem is engednék jelentkezni olyat polginak aki nem ott lakik.
balos
@rücsü41: Figyu!Ha van nyelve és a megfelelő neres seggben tolja,akkor megfelel az eljárásoknak!
Nessy
Lényeg, hogy politikai tisztánlátását nem homályosítja el szakértelem, a helyiek problémái!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.