Novák Előd szerepelt volna a TV2 Értékteremtők című műsorában, de a csatorna nem engedte adásba.

Videó: A TV2 letiltotta Novák Előd szereplését – "Rogán Antal szégyene"

Fotó: MTI/Kovács Attila

A TV2 letiltotta az Értékteremtők című műsora által Novák Előddel már leforgatott adását, mert Rogán Antal utasítására a csatornán nem jelenhet a Mi Hazánk kapcsán semmi, még a pártot egy szóval sem említő társadalmi célú hirdetés sem, mely „A legférfiasabb dolog az apaság – A gyermek áldás” címmel közérdekű üzenetet tartalmazott. A szemléletformáló misszióról szóló, a TV2 műsorajánlóiban többször beharangozott háttérbeszélgetés utolsó pillanatban letiltott videója azonban eljutott a Mi Hazánkhoz, ezért közzétesszük azt itt.

A hivatalosan a „találmányából” milliárdos bevételhez jutó Rogán Antal szégyene az is, hogy a kormány sajnos állami pénzből társadalmi célú hirdetések helyett csak kormánypropagandát folytat óriásplakátokon napi politikai harcok mentén, sokszor gyűlöletkeltő módon, depressziót okozva pl. a gyermekvállalási kedv fokozása helyett. Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke ezért is ajánlotta fel egy évi képviselői jövedelmét közhasznú missziókra, főként egy anyaotthon létrehozására, illetve társadalmi célú hirdetésekre.

Az NMHH legfrissebb kimutatása szerint (https://nmhh.hu/cikk/245233/A_politik...) változatlanul a Mi Hazánkat hallgatják el leginkább a hírműsorok az összes párt közül, a politikusok közt 2% sem jut a harmadik utas pártnak, holott a médiatörvény elvileg kiegyensúlyozott tájékoztatást ír elő. Ezért korábban a Mi Hazánk kifogást nyújtott be, de a csak fideszes tagokból álló Médiatanács elutasította panaszunkat a közmédia, a TV2 és RTL Klub ügyében is. A TV2 hírműsoraiban hónapról hónapra 0,0% a Mi Hazánk megjelenési aránya, a jelek szerint a törvénytelenség így is marad

- írta Novák Előd Youtube csatornáján.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Hogy is mondta orbán " orbán viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk " Lehet így kímélik az ideggyenge fideszes szavazótábort , mert ha elhangozna az igazság , az a sok sötét elborult agyú, szolgalelkű ,személyi kultuszban szenvedő nemzethy véglények , még kárt tennének magukba !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Már az álellenzékiek is feketese..űek a fideszmédiában?
CsipkeRózsa
A Mi Hazánk párt támogatói csőstől jelennek meg a propelleren.

Eltűnt viszont Shikari és még régebben eltűnt Halfarok.
Aki Én
@CsipkeRózsa: itt vannak, csak másik nevekkel.

@Péter2: jó hangosan ki is nevették érte.
jáger laszló
Semmi vész Előd!!
Dúdó mindhalálig támogatni fog!!!csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok