Az antifa mozgalomhoz tartozó tömörülések terrorszervezetté nyilvánítását sürgette csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom fővárosi elnöke.

Az antifa tömörülések terrorszervezetté nyilvánítását sürgetik

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Vékony Csongor felidézte: pártja tavaly már benyújtott egy ilyen tartalmú törvényjavaslatot, amelyet azonban "a kormány a baloldallal karöltve söpört le az asztalról".

Az ellenzéki politikus elfogadhatatlannak nevezte, hogy a hatóságok elutasították "a nemzeti oldal" területfoglalási kérelmeit, így nem tudnak megemlékezni az 1945-ös kitörés német és magyar "hőseiről", akik "a vörös veszedelemtől védelmezték hazánkat és ezáltal Európát".

A kormány és a rendőrség felelőssége, ha bármilyen rendbontás történik a következő napokban. Budapest közbiztonságát azzal lehetett volna leginkább garantálni, ha engedélyezik a korábbi években is fegyelmezett keretek között zajló megemlékezést – mondta.

Vékony Csongor kifogásolta, hogy a rendőrség mindeközben vonulásos tüntetésre adott engedélyt "a terrorszervezetekkel együttműködő antifasiszta csőcseléknek".

Az antifa mozgalom tagjai cselekedeteikhez "nemzetközi társszervezeteiktől is toboroznak kommunista lelkületű tettestársakat" – tette hozzá.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Annak a náci barátságnak 40 évig nyögtük a hatását . Nem kérünk belőle ! menjetek Németországba vonulgatni , majd megtudjátok , elviekben onnét származik ez az idiótizmus is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Péter2: a fasizmusnak mussolini az atyja, töle vette át aztán az akkori európai elmebeteg garnitúra ,hitler,franco,szálasi és a többi idióta!
jáger laszló
Neonácik nem kedvelik az antifasiszta LNZket!!
Inkább betiltanák őket!!
Nem csodálkozom a fiúkon!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
érdekesek ezek a hibbant kölkek , a vörös veszedelem szerintük félelmetesebb a fasiszta veszedelemnél ,pedíg egy kaptafa a kettö !
Eladott Ország
A "mi hazánk mozgalmat"(?) kell töröni a pártok sorából! Semmi szükség az országban egy újabb fasiszta pártra elég nekünk a fidesz nevű bűnszervezet/szekta.
simmering73
Ti magatok vagytok a náci terrorszervezet.
simmering73
@csak úgy...: Így van. Nem kell összekeverni a fasizmust a nácizmussal. Az előző olasz utóbbi német találmány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.