Továbbmegy a bicskei áldozatok ügyében, miközben keményen bírálja a kormányt.

Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”Magyar Péter/Facebook

Varga Judit exférje az utóbbi időben a magyar közélet egyik legfelkapottabb személyisége, ami nem véletlen: a Partizánban adott interjújában keményen beleszállt a kormányba – különösen Rogán Antalba –, azóta pedig újabbnál újabb Facebook-posztokban ekézi a Fideszt.

De kiállt a bicskei pedofilbotrányban érintett áldozatok mellett is, akiktől bocsánatot kért, most pedig ennél tovább ment: 

Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét

– írja a legújabb bejegyzésében. Elmondja, hogy ebben a világban rengeteg szörnyű sorssal, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozattal és természetesen nem megfelelően működő állami rendszerrel és alulfizetett szakemberekkel találkozhat bárki, nem is beszélve a hosszú évekig elhúzódó jogi eljárásokról.

Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól

– írja, a bejegyzés zárásaként pedig a szokásos #nemfélünk taget választotta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarigeza
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miért azt várta, hogy fognak??? =))
csak úgy....
" Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét" ki is uralkodik több mint egy évtizede?
csak úgy....
@KisTehen: ne türelmetlenkedj ökör,attól lekonyul az a gyönyörü fidesz szarvad!
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: a fidesznek ti, a saját gyogyósaik fogják a vesztüket okozni,hiszen a ti szövegetektöl a még jóérzésü emberek elpártolnak töletek undorukban!
rábasztok ha tóni rájön,hogy mennyire kontraproduktív a ti "munkásságotok" ,ti szellemi analfabéták!
csak úgy....
@Maccska: ugye te a fidesz saját idiótája, akit reggel odatólnak a géphez és este lefektetnek? :) napközben csak annyi a dolgod,hogy a kész baromságokat másold be, gondolkodás nélkül! - ez pont neked gyogyósnak való meló! :)
Horizont
@Maccska: Te pedofilvédő vagy. És te is @KisTehen: Csak nem???...
Horizont
@KisTehen: hahaha most azt hitted kardomba dőlök, mert kitöröltettél egy kommentem?? Szegénykém...Moderáltassalak de úgy hogy kibasszanak innen? Akarod?
magyarigeza
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Philip Marlowe: A gyerekek védelme és a térdelés egy kategória.
Bravó, te agyhalott.
csak úgy....
@KisTehen: rájöttem,hogy te mitöl vagy fura, a nyakadon hordod a seggedet!
Yoda69
@magyarigeza: Shikari, nagyon kevered a szezont a fazonnal. Eddig csak a fideSSben talaltak pedofilokat, egesz magas politikai szinten is.
A pedofil nem meleg. A pedofilia buncselekmeny, a homofobia NEM.
Soros pedig pont a fideSSes vezetoket fizette bizonyitottan. Az osszes tobbi mendemonda.
surdilloFUJT
@KisTehen: @KisTehen: JA meg a q..va nénikéd te szájbabxott nagy marha,már a tarka bikának sem kellessz,te hibbant fidess patkány???
kereső
Pukkadjatok NERencek!!
Dr Gál Andrással beszélget élőben Gyurcsány(a patás), három nappal ezelőtt. Érdekes dolgok derülnek ki,
www.youtube.com/watch?v=xBB7gQd7LVc
magyarigeza
@Yoda69: A meleg még híján. De az már kemény bűncselekmény, hogy melegzászlóba csomagolják a pedofilokat is. Ezt teszi folyamatosan a baloldal. Relativizálja a bűncselekményt. Immár több éven keresztül. Faszos női ruhás férfiakat szabadítanának gyerekekre, 5-7 éves kislányokra az iskolákban... Undorító!
surdilloFUJT
@magyarigeza: Te igennapihülye,melyik kisbolygóról szartak ide,hogy ennyire hülye,korlátolt,és legfőképp tájékozatlan agymosott fitkány vagy???AZ SEM IGAZ AMIT KÉRDEZEL,MERŐ HAZUGSÁG VAGY,EGY 10 ÉVES GYEREK MEGCÁFOLNÁ A FITKÁNYOS HŐBÖNCÜLÉSEDET!!!IDÉTLEN FIDESS FITKÁNY!!!
csak úgy....
Alpár György: A polgármestereket a hallgatásukért fizetik – Kompország
www.youtube.com/watch?v=Fn2FtestWGA
teuton
@magyarigeza: Te sem leszel mar hülyebb, de meg reklamozod is a baromsagodat???
kereső
@magyarigeza: tegnap 18:15 Forditva van az. A fideSS pedofil zászlóba csomagolja a" melegeket-" ennek legjobb példája a "gyermekvédelmi törvény". Ugye nem túnt még fel, hogy a pedofilok 99%-a a heteroszexuális, hetero házasságban él, vagy éppen valamely egyház papja, tiszteletese. Ugye még csak nem is fogalkoztok vele, hogy az 5-7 éves kislányok leginkább a hetero kapcsolatban élő családtagoktól, szomszédoktól vannak a legnagyobb veszélyben, akik nem "melegek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.