Négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkező igazgatóhelyettesének, az erdélyi származású K. Endre szülőfalujába ment nyaralni Novák Katalin.

Pont a kegyelmet kapott K. Endre falujában nyaralt 2023 augusztusában Novák Katalin

Fotó: Novák Katalin/Facebook

A Magyar Hang a lemondott köztársasági elnök Facebook-fotói alapján azonosította be, hogy Novák Katalin és családja 2023 augusztusában több napot töltött Zabolán. Novák a képekhez fűzött kísérőszövegekben a települést nem, csak Erdélyt jelölte meg helyszínként, de látható, hogy meglátogatta a zabolai Mikes kastélyt is.

A lap megkereste a Sándor-palota sajtóosztályát, ahonnan azt közölték, hogy Novák Katalin 2023 augusztusában Zabolára magánprogramra, családi nyaralásra utazott, amit maga finanszírozott.

"Sem K. Endrével, sem feleségével, sem édesanyjával az államfő nem találkozott. A családi nyaraláson nem került szóba K. Endre ügye"

– írták.

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Amit maga finanszírozott!!! Szakadok is a röhögéstől.
Dőlnek ki a csontvázak a szekrényből te Kató.
Jó, hogy elmentél a picsába a lemondásoddal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Na ezért nem szabad sajnálni szenny nőt!
Dr. Proktor
@simmering73: Szodoma és gonorrhea...
Eladott Ország
„K. Endre édesanyja a székelyföldi Zabolához kötődik, több filmben szerepelt a szintén ott élő Mikes Katalin grófnővel. Utóbbi menye Ugron Zsolna írónő, volt műsorvezető, akinek könyvét anno Lévai Anikó méltatta. K. pedig baráti kapcsolatban volt a legendás Buzánszky Jenővel.”
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Ebből is látszik, hogy van igazság abban miszerint nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél!
Csak Norisz és senki más
Ehhez képest a KGB + a CIA kutya fasza, amit a magyar bal-, illetve jobboldal itt levág! Hova vezet ez? Egymást akarják kinyírni valóban? Vagy csak 'certain manipulation of the masses' ???
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 10:05 ♦ Nováknak nyaralást intézett Lévai Anikó a Kónya (K.) Endrének adott kegyelemért? Orbán azért áldozta be a közvélemény megnyugtatására két legfontosabb emberét, a köztársasági elnököt és az EP-lista vezetőjét, mert csak így tudta a felelősséget másra átruházni, és magáról a figyelmet elterelni. Orbán mindvégig hazudott, mert a családja áll a pedofil igazgató társtettesének adott kegyelem mögött. Ezért titkolóznak még most is.
nepszava.us/novaknak-nyaralast-intezett-levai-aniko-a-konya-k-endrenek-adott-kegyelemert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.