Magyar Péter a Facebookon reagált, miután Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden este bejelentette, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága meghallgatta a titkosszolgálatok vezetőit, és megállapították, hogy nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Varga Judit exférjével szemben.

"További jó vergődést srácok! Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni!" – Reagált Magyar Péter Kocsis Máté "nagy dérrel-durral" bejelentett állítására

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben – közölte Kocsis Máté, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja a Facebook-oldalán, miután a bizottság keddi ülésén meghallgatták valamennyi titkosszolgálat vezetőjét.

"Műveleti feldolgozás nem zajlott Magyar Péterrel kapcsolatban, külső engedélyes eszköz használatára személyével összefüggésben nem került sor, illetve a hazai titkosszolgálatok egyetlen tagja sem folytatta le vele az általa említett személyes találkozót" – közölte Kocsis Máté.

Magyar Péter mindezekre reagálva kedd este a Facebook-oldalán leírta, 

Kocsis Máté, mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes tagja ma nagy dérrel-durral bejelentette, hogy hazugság, amit állítottam a Partizán interjúban és a titkosszolgálatok egyetlen tagja sem tárgyalt velem a Karmelita Kolostorban. A probléma ezzel csak az, hogy én ilyet nem is állítottam soha. Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni, hanem meg kellett volna hallgatni a riportot, mielőtt egy ilyen “komoly” grémium velem kezd el foglalkozni.

Magyar Péter hozzátette:

Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek a Karmelita Kolostorban. Azt mondtam, hogy behívtak a Karmelita Kolostorba és azt mondták, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor ebből és abból választhatok. Nem, nem a titkosszolgálatok emberei tárgyaltak velem, hanem egy miniszter. A nevét felesleges leírnom.

"Remélem, mielőtt a nemzet biztonságát ténylegesen érintő kérdéssel foglalkoznak Kocsis Mátéék, legalább az előkészítő iratokat elolvassák. További jó vergődést srácok!" – zárta sorait Magyar. 

Forrás: 24.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sorostbokszoló
A Soros György féle álcivilszervezetek olyan szervezetek,
amelyek civilnek álcázzák magukat,
de valójában politikai vagy gazdasági érdekeket szolgálnak.
Ezek a szervezetek nem felelnek meg a civil szervezetek kritériumainak,
mint például a kormányzattól való függetlenség,
az önszerveződés, a nonprofit működés, az önszabályozás,
az önkéntesség, a közhasznúság1.
Az álcivilszervezetek célzott politikai tevékenységet fejtenek ki,
és ezzel a civilség lényegét sértik meg. Az ebben a legaggályosabb,
hogy ezt politikai mandátum, felhatalmazás és számon kérhetőség nélkül teszik,
tehát kinyilvánított társadalmi támogatottság nélkül csinálnak politikát.
Tehát a federalista baloldal a demokrácia címszó alatt próbál antidemokratikus tevékenységeket végbevinni, tönkretenni a nemzeti érdeket és ezzel az országunkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@csak úgy...: az, hogy ti itt hánytok ... az jó ...
csak úgy....
@KisTehen: ne bonyolítsd , szeret nevetni és rajtatok lehet! :) a "célozgatásai" pedíg csak számodra homályosak, mert sajnos te is homályos!
csak úgy....
@Sorostbokszoló: tibim .téged túladagoltak sorospirulával! :)
KisTehen
@csak úgy...: akkor írd le ide, hogy kire célozgat ... ha annyira okosnak tartod magadat
Cherry
Hahaha ez a Magyar fiú, nagy tüske a fidesz rohadó szerkezetében,, bruhaha
csak úgy....
@KisTehen: rátok, buta fideszalattvalókra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.