Orbán Viktor fideszes miniszterelnök kedden begyűjtötte a legfrissebb közvélemény-kutatási adatokat több alárendeltjének ismertségi és népszerűségi indexéről.

Orbán már tudja, ki lesz a Fidesz következő köztársasági elnöke

Akár cigánykártyán is kivethetné Orbán, kit akar új köztársasági elnöknek, semmi jelentősége. Forrás: Pixabay

A Fidesz–KDNP Balatonalmádiban szerdán kezdődő kétnapos frakcióülésének fő napirendi pontja az új köztársasági elnök kijelölése lesz – írja az Index.

Orbán három eddigi köztársasági elnöke közül kettőt is elsöpört a nép haragja, úgyhogy egy Áderhez hasonló színtelen-szagtalan figura lenne számára a legszerencsésebb ebben a tisztségben.

Novák Katalin bukott köztársasági elnök hétfőn nem lesz ott a parlament tavaszi ülésszakának nyitónapján, amikor az országgyűlési képviselők szavaznak a – február 11-én benyújtott – lemondásáról.

Az új Indexnek Novák lemondásáról nem a pedofilok áldozatai, hanem „mesterségesen keltett gyűlöletcunami” jutott eszébe.

Az Orbán asztalára kedden letett nagy mintás, több ezer főt lekérdező közvélemény-kutatás négy lehetséges jelölt elfogadottságát, ismertségét és népszerűségét vizsgálta.

· Navracsics „Holnap reggel jönnek az EU-s pénzek” Tibor közigazgatási és területfejlesztési minisztert,

· Szalay-Bobrovniczky „Kaszinóminiszter” Kristóf honvédelmi minisztert,

· Merkely „Unga-bunga” Bélát, a Semmelweis Egyetem rektorát és

· Maróth „Kádár János tanácsadó” Miklós orientalistát.

A legesélyesebb állítólag Navracsics Tibor korábbi uniós biztos, de ő maradna a radar alatt, nem szeretne fideszes köztársasági elnök lenni. Az új Index emellett Navracsics „kiváló brüsszeli kapcsolatairól” is ír amit – legalábbis az uniós források megszerzésével kapcsolatban – eddig nem nagyon csillogtatott meg.

Forrás: Index
Fotó: Pixabay

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem mindegy? Nem a "magyar köztársaságnak" lesz köztársasági elnöke, hanem a fidesznek. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogyan fogják hivni a Sándor palota lakóját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Szerintem a bajer lesz az új,ha már a szarral kokettál!
mzp
Varga Mihály?
Ifj Lomnici Zoltán?
Trócsányi László?
Sakk Matt
Na, megy a vonat Svájcba? Meglátogatja a pedofilt?
izéke
Győzike már szart ér? Ne csak a minielnök legyen cigány :)))))
kereső
Nem mindegy? Nem a "magyar köztársaságnak" lesz köztársasági elnöke, hanem a fidesznek. Innentől kezdve teljesen mindegy, hogyan fogják hivni a Sándor palota lakóját.
Qqberci
@kereső: Eddig Palota Sándorné volt...
jáger laszló
Én nem, izgulok,hiszen nem én választom,ezért felelősségem sincs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@RonaGyuri:Nem is értem a közpénzből oda buszoztatott hallgatóság hogy bírta röhögés nélkül végig hallgatni a sok baromságot,mindenról volt szó csak a legfontosabbról nem az Ország állapotáról,mit akarnak kezdeni egészségügyben lévő áldatlan állapotokért,hogy ne kelljen osztályokat bezárni a kórházakban,Szakdolgozók Orvosok hiánya miatt!
Nessy
@kereső: Nekem is ez jutott eszembe! Teljesen mindegy hogy hívják a "nemzet töltőtollát" Lehet Krapancsák Húgó, vagy a Macsákék Icukája! Semmi nem változik, csak többe fog kerülni!
Eladott Ország
Amit tudunk előre az új elnökröl, gerinctelen talpnyaló aláírógép lesz, a többi részletkérdés. Közben meg már az összes üregvizsgáló’ verőlegényük meg kisnyilasuk megírta a központi mantrát. "A jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs", "több tartás és felelősségérzet van bennük, mint a teljes baloldalon", plusz, bizonyítottá vált a jobboldal erkölcsi fölénye! Ami bemutatja a pofabőr vastagságát. A tízhónapos töprengés pedig a megfontoltságot. Itt most kőkeményen összezárt a dagatt röfi, csak olyan jelölt játszik alapból, aki felesküszik az ő hájas ánuszára és akit zsarolni tud és térdelnie is kell a jelöltnek.
Én a Bajerzsoltit ajánlom, neki épp a minap tisztázódott megnyugtatóan a nemzeti náci-komcsi pedigréje, így kiválóan alkalmas arra, hogy a nemzetet képviselje. Nem utolsó sorban ő deklaráltan nagy nyilvánosság előtt tudatosan hazudik, ami elengedhetetlen képesség, ha Magyarországot szeretné bárki méltó módon képviselni, és ráadásul lovag is.
rücsü41
"Van másik!"Kiáltott fel a zene bohóc amikor elvették tőle a kedvenc hangszerét!Orbán Viktor is egy zene bohóc, vagy legalább is hozzá nagyon hasonló, mert amikor elvesztette S.Pali bácsit az állam nagy vívó és plagizáló mesterét,állam főt, előhúzta kalapjából Áder Horgász Jánost.Amikor őt leváltották akkor sem esett kétségbe mert kéznél volt Novák Katalin , aki ugyan szintén nem tudta megteremteni a nemzet egységét, de jól példázta azt hogy nálunk az Alaptörvénybe is befoglalt állam és egyház szétválasztás csak a törvény szövegében él, a gyakorlat egészen mást, szoros kapcsolatot jelez.Most hogy Novák Katalin is belátta, hogy ő sem tudja megtestesíteni a nemzet egységét, Orbán sec-pec majd előránt majd kalapjából egy másikat, és felkiált, hogy "Van másik!" Tényleg másik lesz ez illető, vagy csak másnak fogják hívni?Ez itt a kérdés!
Eladott Ország
@Őrnagy: Szevasz Viktorkám! "Úgy hállom', hogy felszabadút' a szíkem' a palotádba."
twitter.com/csorike1520/status/1756658157021979021/photo/1
Mai zsibbasztó. Andi! Akarsz köztársasági elnök lenni? Gyere megveszem.
twitter.com/Szakallas40/status/1756691173391863812/photo/1
kereső
@Eladott Ország: A hibának következményei vannak a nemzethy jobboldalon- de csak azután, m iután KIDERÜLT a HIBA! Addig az, nem is volt hiba!
sándorbence
gyünaz újabbtőltő iron csak őmár vastagabban fogfogni
Cherry
Te zsiros retek menézted a varázsgömböd ???
Pusztai
Geczi!
Mijez??

Az Orbán-kormány 13. alkalommal is támogatta az Oroszország elleni szankciókat
HírKlikk 2024. február 21. 15:40

Az uniós nagykövetek megegyeztek az Oroszországgal szembeni, 13. szankciócsomagban, amely hivatalosan az orosz invázió második évfordulóján, február 24-én lép majd életbe. Az új csomagot Magyarország is támogatta.

A belga uniós elnökség a közösségi médiában jelentette be a hírt, úgy jellemezve az új büntetőintézkedéseket, hogy az „az egyik legszélesebb körben elfogadott, az EU által jóváhagyott” csomag. Formai döntésekre még szükség van, a tartalomban azonban megszületett az elvi megállapodás – írja az EUrologus.
Cherry
@Őrnagy: Úszitó szemét emberek vagytok, a csaló mocskos maffia főniddel együtt, ilyen hazug mocskos retkek kellenek a statiszta elmebeteg román cigánynak meg bandájának
Cherry
Újracsak egy aláiró robot, és ez az elmebeteg már tudja, ...
túszulejtettország
A " lélegző golyóstoll " (Pottyondy E.) személye teljesen mindegy. Legfeljebb érdemei elismerése mellett ő is lemond.
simmering73
"...a kormánytagokat erősen frusztrálja, hogy három köztársasági elnökükből – Schmitt Pál, Áder János és Novák Katalin – kettőnek le kellett mondania. A következő államfőjelöltnek támadhatatlannak és kikezdhetetlennek kell lennie."
Ilyen ember nem létezik a fidesz-kdnp-ben.
gazdag dezső
De miért is hivják magukat KDNP -nek amikor annyi közük van a kereszténységhez mint elefántnak a számitógéphez ,meg az hogy több pénzeket ,vagyonokat adnak az egyházaknak ,mint emennyit az egészségügyre ,amiért a papok cserében még a templomokban is politizálnak támogatva a FIDESZT.De mennyit adnak a Magyar nép pénzéből külföldre ,futball akadémiákra ,ottani korházakra iskolákra ...sok másokra ellenőrizhetetlenűl óriási pénzek folynak el.Nem a Magyar polgárok javára !.Meg magánzsebekbe ,IGY LETTEK MÚLTI MILLIÁRDOSOK HAZÁNKBAN 10 .TIZENÉV ALATT !
Cherry
Orbán országa és a retkes fidesz csőcseléké, mikor ébred fel az ország, egyszerüen érthetetlen, miért hagyjuk ezt a mocskos tolvaj bandát uralkodni???
Cherry
Hihetetlen egy betolakodó román cigány uralja az országot, ez kell büszke magyarok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.