Somos András műsorvezető ellen fegyelmi eljárást indított az ATV.

Otthagyja a tévézést Somos András, miután letiltották, ebbe fog most bele

Nem úgy értette, de azért lelép. Forrás: ATV

Somos a csatorna kedd reggeli, Szigorlat című műsorában arra utalt, hogy Kaleta Gábor nem pedofil.

A műsorvezető Facebookon adott magyarázatot a történtekre.

„Kedves Néző, fájó szívvel hoztam meg éjjel a döntést: felfüggesztem a televíziós tevékenységemet” – közölte Somos András műsorvezető a Facebookon.

„1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében. Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt”

– írta Somos András.

„Köszönöm, hogy tagja lehettem az ATV csapatának, 14 év alatt nagy utat tettünk meg együtt. Hálás vagyok azért, hogy kollégáim ezen az úton végig segítettek. A mostani helyzetben nem lehet másképp: a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot.”

Somos Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke Kaleta Gábor fideszes diplomatát említette Somos műsorában. A nevére reagálva a műsorvezető azt mondta: „ő nem volt pedofil”.

Somos ezután elmagyarázta, hogy jogászként úgy érti, nem pedofil bűncselekménynek számított, amit tett és később a Facebookon is igyekezett megmagyarázni a kijelentéseit. Az ATV fegyelmi eljárást indított ellene az elhangzottak miatt és a képernyőről is azonnal levette.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amióta Olga elment az ATV-től, azóta ez a csatorna leszállóágba került. Nyilván nem véletlenül, súlyos politikai/erkölcsi oka van. Rónai Egon az utolsó mohikán. Aztán kampec.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Nyírfa: A HIT gyülekezet árnyékában az ATV is alapvetően lejáratja magát. Pap akitől mindent elvett Orbán és álpap, akit milliárdokkal tömött ki Orbán
twitter.com/szerelem1133/status/1688278744874598400/photo/1
"Hadházy Ákos rátapintott Németh Sándor és az ATV lényegére. Emlékeztetünk, hogy Németh Sándor ATV-tulajdonos által „globalisták hazai képviselőinek” nevezett emberek az ATV meghívott ellenzéki vendégei és az ATV nézői. Nem értjük, hogy a globalista szemétnek nevezett ellenzéki politikusok és értelmiségiek miért járnak egy olyan televízióba, amely arra használja fel őket, hogy Orbán hatalmát megvédjék? Miközben Németh Sándor az „ellenzékinek” hazudott televízió tulajdonosaként az ellenzék ellen agitál és uszít."
nepszava.us/hadhazy-akos-ratapintott-nemeth-sandor-es-az-atv-lenyegere-1/
Pusztai
Sajnos az atv az egyedüli látó média, ahová ellenzéki és hatalom is bemehet és élőben beszélhet.
Ennyike.
Ezt akárhogy is xart az atv és faszok is vannak és voltak mint Somos, -Szlazsánszky sem sokkal különb,- meg kell becsülni, Egon is politikában egyre rosszabb aki ellenben kiváló lett: Szöllősi Györgyi!!
Népsportos bratyójával hogy jön ki???

Somost kezdettől rühelltem. Végre eltakarodik,
jancsipapa
@Nyírfa: Bizony, bizony. Az ATV-nél elfogytak a " függetlelobjektív " riporterek...
lusta
Én elhiszem, hogy most megy a nagy tam-tam, de nem árt árnyalni a történteket. Somos MZP-nek nem beszólt, csak a jogi tényt közölte. Kaleta ugyanis gyermekpornográf képek birtoklása miatt kapott felfüggesztettet és 540 ezer forintnyi pénzbüntetést. Ez pedig nem pedofília a btk szerint.
Nyírfa
@Eladott Ország: 17.42

Saját tévé kell az ellenzéknek. Valószínűleg ezt a szerepet fogja betölteni az internet, de ennek a formátumnak is vannak költségei, és szüksége van/lesz reklámra.
Sámannus
Egészen pontosan az volt a baj, hogy mint Toldi küzd a nádi farkassal Úgy vetették magukat a riporterek MZP-re. Ő nem a pontos itéletet részletezte, hanem a Kaleta pedofil üzekedésének a következményét. A többiek a saját okosságaival igyekeztek a riportalanyt elbizonytalanítani, aki felvette a kesztyűt. Az a kisfiú középen úgy moralizált, mint egy kiskutya. Leste hol lehet belekapni. A legjobb viszont Emilia hantalovas értelmezése volt. Hát ja megaztat mondotta ő is. Simogatott a bünözők fején is egyet, hogy a gyerekekkel foglalkozzunk nem a rémségekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.