Somos András kedden, élő műsorban jelentette ki, hogy Kaleta Gábor nem pedofil. Fideszes pedofilt mosdattak a Hit Gyülekezet tévéjében

Márki-Zay: Hát én a Kaletán háborodtam fel annak idején legjobban. Somos: De ő nem volt pedofil. Forrás: YoutubeAz ATV emiatt fegyelmi eljárást indított ellene, melynek idejére felfüggesztették.

A párbeszéd Somos András és Márki-Zay között így zajlott:

Somos: Tudna arra példát mondani, hogy hány pedofilt engedtek szabadon?

Márki-Zay: Hát én a Kaletán háborodtam fel annak idején legjobban.

Somos: De ő nem volt pedofil.

Márki-Zay: Nem volt pedofil?

Somos: Nem.

Márki-Zay: Hát elnézést, miért nem volt pedofil?

Somos: Azért, mert olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, ez nem pedofil bűncselekmény.

Márki-Zay: Hát ehhez képest elítélték érte. Bocsánat, ez az első, hogy ezt hallom. Elítélték pedofíliáért Peruban meg Magyarországon is.

Az ATV elhatárolódott Somos András kijelentésétől, szankciókat ígérte. Maga Somos Facebook-oldalán kért elnézést. Azt írta, feleslegesen vitatható jogászi véleményként állította egy kérdésben, hogy ami történt, nem pedofil bűncselekmény.

Az ATV a Telexnek azt írta, hogy a fegyelmi eljárás néhány napot vesz igénybe, erre az időre kölcsönösen abban egyezett meg az ATV és a műsorvezető, hogy addig Somos nem kerül képernyőre. Emiatt nem látható sem a Start, sem a Fórum c. műsorokban sem szerdától. A Startot Rónai Egon és Krug Emília vezette szerdán.

Forrás: Telex
Fotó: ATV

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@justhpeter: ma, 12:00 ♦ Kaletán már az USA rendőrsége is rajta volt, és titokban kellett kicsempészni Peruból. Valszeg, nem csak "fotógyűjtemény" volt a rovásán, hanem tényleges abuzálás is. Ha Peruban elkapják, akkor ott rohadna a mai napig valamelyik délamerikai börtönben. Ezt sem tudtuk volna meg, ha itthon történt volna és így megúszta pénzbírsággal és felfüggesztett börtönbűntetéssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@justhpeter: Pedig a legkorrektebb ma már az ex-Hír TV-s Szöllősi Györgyi...
Eladott Ország
@justhpeter: A fidesz kommunikáció egyszerűen lesüllyedt a pedosimogatás szintjére. Van még lejjebb? "Legyél türelemmel a pedofilok felé (ha fideszes), nem pedofil, akit gyermekpornográfia terjesztése miatt ítéltek el (mert fideszes)" Somos András szerint Kaleta nem volt pedofil. Somosnak itt jogilag igaza van, konkrétan ezt a mocskot gyermekpornógráf képek miatt ítélték el, más kérdés hogy egy gyűjtögető kínálatot indukál ilyen képek készítéséhez és a vásárlás nem ingyenes, utóbbit nem tudták bizonyítani, politikailag pedig meg MZP-nek van igaza. Kaletának több vaj van a fején, mert ha Peruban kapják el nem ússza meg börtön nélkül, ( abuzálhatott ő is, nemzetközi hálózatban volt benne) nem véletlenül 10 évre titkosították az ügyét.
twitter.com/i/status/1760318573598175449
surdilloFUJT
@Sakk Matt: ne vegyél rá mérget!!!Jól,mutatósan néz ki,nagyon okos,felkészült,DE kiütközik rajt sokszor,mikor elfeledkezik magáról,a fidesseseknek,jobboldaliaknak széles mosoly,az ellenzékieknek,kullancs módra próbál fogást találni!!Néha néha ---érdekes módon---mintha lenne egyenes gerince,de azért a HIRHEDT TV-s múltját ,ahol szocializálódott!!!nem tudja még teljesen eltakarni!!!EGYÉNI VÉLEMÉNYEM!!!Ja és nem fidess fitkány vélemény!!!
surdilloFUJT
@Eladott Ország: MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK,CSODA,HOGY EDDIG NEM KÖTÖTTEK BELE A GERINCES sOMOSBA!!!
balos
@justhpeter: Sajnos a gazságügyi faszoknál a tett az védelmezhető,a gondolkodás pedig büntetendő!Az itt kommentelő fideSSes csicskák pedig már Dr címet kaptak a gecitől!
balos
@Maccska: önnel ellentétben,aki csak itt nagyszar az utcán meg keresi a kanálist!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.