A rendőrségnél volt a hiba.

Kiderült, miért szökhetett meg a pedofíliával vádolt fociedző a házi őrizetbőlUnsplash/illusztráció

Ahogy azt mi is megírtuk a héten, Nemes Lászlóval szemben fogolyszökés miatt adott ki elfogatóparancsot a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság, amiért három hónapja egyszerűen lelépett a házi őrizetből. Az 54 éves férfi fociedző volt, és a tarpai fociakadémián sportoló gyerekeket bántalmazta szexuálisan.

A 444.hu most több forrásból arról értesült, hogy

2023. októberben és novemberben hetekre leállt a rendőrségi nyomkövető rendszer, ennek köszönhetően szökhetett meg Nemes is.

Ebben az időszakban tehát azok a gyanúsítottak vagy elítéltek, akik házi őrizetben voltak, és akinek lábbilinccsel ellenőrizték a mozgását, feltűnés nélkül el tudták hagyni a számukra kijelölt zónát.

A lap értesülése szerint a rendszer őszi leállása miatt fordulhatott elő, hogy megszökött a házi őrizetből Nemes László, akit azzal gyanúsítanak, hogy több rábízott gyereket is megerőszakolt. A férfi fociedzőként, masszőrként és gondnokként dolgozott a tarpai fociakadémián. 

Forrás: 444.hu
Fotó: Unsplash

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Na neeeeee! HETEKRE leallt a nyomkövetörendszer??? Es a Csendes Don meg azota sem mondott le emiatt??? Ja, majd elfelejtettem, MO nem jogallam...
teuton
Na neeeeee! HETEKRE leallt a nyomkövetörendszer??? Es a Csendes Don meg azota sem mondott le emiatt??? Ja, majd elfelejtettem, MO nem jogallam...
namihami
És edzőbá vajon honnan tudta, hogy mikor fog leállni? És kitől?
Biztos egy libsi/bolsi szólt neki az állományból, ugye?!?!?! Biztos, nem a pedópárt akciózott itt is? Vagy ismét a Katyi és Balogpáter egyéni akciója volt! Nem akarnák, hogy még több konfliktus kerüljön napvilágra?
jáger laszló
Továbbra is szökésben a piszok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
magyar1
Lassan már a pedofilia egybeforr a fidesszel. Fémjelzi a tevékenységüket. Így védik a gyerekeket?
A köcsögöt meg nem házi őrizetben kell tartani hanem egy mocskos börtönben.
nezelodo
Nahát, megint egy pedofil NER kegyenc! Még szerencse hogy az orvosokat gépészmérnököket stb. nem afféle "akadémián" képzik mint a focistákat. Az meg ugyanolyan véletlen, hogy egérutat kapott, mint a kaleta, meg az erdélyi gyereknevelő szakember menlevélel való ellátása. Jaj csak nehogy még az a derék János bácsi is eltűnjön a böriből! Persze azon sem csodálkoznék, a gyermekvédelmi álságos törvény fideszes végrehajtási módja miatt.
izéke
Most hirtelen miért lett ennyi pedofil ügy? Vagy csak jobban a közfigyelembe kerülnek,de a számuk stagnál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.