Magyarország gazdaságtörténetének legjelentősebb beruházása indult meg ezen a héten Szegeden, ugyanis a BYD elkezdte a gyárépítéshez szükséges talajelőkészítő munkálatokat – örömködött Szijjártó Péter.

Magyarország Szijjártó szerint ez a legjelentősebb gazdaságtörténeti pillanat

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

A több milliárd eurós beruházás több ezer munkahelyet teremt és lehetővé teszi, hogy a zöld iparba való átállásban Magyarország végérvényesen az éllovasok közé tartozzon.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a kínai elektró autók ugyan úgy a nyakatokon fognak rohadni,mint a több milliós kínai légköpülö szuszogtató masinák! - ez valóban jelentös lesz,mint európa legnagyobb roncstelepe! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Zsigulik után ķínai 'lángköpő sárkányok' uralják majd a magyar utakat.
Menőmanó
A zöld ipar éllovasai vagyunk. Kár, hogy mindeközben rommá mérgezzük az országot. Gödön 88 tonna magzatkárosító anyaggal "zöldítették" a környezetet.
Nyilván a többi gyárban is ezt teszik, csak az még nem derült ki. Mert nem mérték. Vagy mérték, csak eredményesen titkolják az eredményt.
balos
@csak úgy...: Dehogy nem!Állítólag a @macsekék támogatást kapnak 3db-ra!Természetesen akku nélkül!
Cherry
Magyarország tönkretétele te buzi agyh@lott
kereső
Szeged környékén a legjobb termőföldek esnek áldozatul a leendő "gazdasági csodának".
percsi
Erőlteti a "zöld iparba való átállás" hazugságait, még mindig hulének nézi a lakosság többségét. Annyira a magyar emberek pártján állnak, hogy az akksi elleni tüntetéseket-elégedetlenségeket figyelmen kívül hagyják, a zseb a fontos, nem a magyar!

Felcsútra és hatvanpusztai birtok mellé miért nem terveztek biztonságos-zöld ipari akksi gigaberuházást? Hisz ezen falvak lakossága biztos örülne neki!

Hivatalos: mától Kína garantálja hazánk biztonságát - Orbán védelmi megállapodást kötött velük
thepost.hu/hir/Politika/Hivatalos-matol-Kina-garantalja-hazank-biztonsagat---Orban-vedelmi-megallapodast-kotott-veluk/?n=1210

Magyarországon kínai rendőrök is járőrözhetnek
www.nyugat.hu/cikk/magyarorszagon_kinai_rendorok_is_jarorozhetnek

A magyar emberek ezt akarják? A magyarok azt akarták, hogy a fejük felől eladják az országot? Hol a kormány által indított konzultáció ez ügyben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.