"A kormányfő és a köztársasági elnök essen át pszichológiai alkalmasságin!" – követeli pártja Facebook-oldalán Jakab Péter országgyűlési képviselő, a Nép Pártján elnöke.

Kínos videó Orbánról: a miniszterelnök pszichológiai alkalmasságát firtatja Jakab Péter

Jakab Orbán Kossuth rádióban elhangzott "interjújára" csatlakozott rá, ahol a miniszterelnök arról beszélt, hogy meg kell nézni, a gyermekotthonok vezetői átestek-e alkalmassági vizsgálaton.

Az ellenzéki politikus ezt azzal egészítette ki, hogy a mindenkori köztársasági elnök (a legutóbbi pedofilt védett) és a miniszterelnök (aki pedofilvédőket védett, valamint Soros-tervről hablatyol és nindzsának képzeli magát) alkalmasságát is ki kell vizsgálni.

Jakab videójába egy Orbánra nézve igencsak kínos jelenetsort is bevágott, ez volt a híres-hírhedt zakóigazítós, mindent babrálós, nyelvet öltögetős jelenet a miniszterelnök Putyinnal való találkozóján:

Forrás: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Úgyis egy NER csicska vizsgálná, aki akkor is épeszűnek mondaná, ha kukorékolna és összeszarná a Karmelitát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csak Norisz és senki más
@Ezodabasz: Nem fognak! Mind a saját markát dörzsöli! Péter a sajátjait már egyszer elvesztette! Belülről tette tönkre a pártját! Ki bízik benne?
Cherry
Minden gyerek látja hogy OV plem plem,,, csak megszökött Grazból az idióta...
RonaGyuri
még mit nem; kizárt, hogy átmennének! =))
RonaGyuri
Majdnem viccnek szántam,

de jobban belegondolva azt kell mondjam, hogy … ,sőt

www.facebook.com/100077259350558/videos/768779845130022/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

Jakab országgyűlési képviselő, a Nép Pártján elnökeként Orbán Kossuth rádióban elhangzott azon kijelentésére reagált, hogy a miniszterelnök azt javasolta, hogy meg kell nézni, a gyermekotthonok vezetői átestek-e alkalmassági vizsgálaton. „A kormányfő és a köztársasági elnök essen át pszichológiai alkalmasságin!”
Elsőre megjegyeztem, hogy –persze ennek eredménye egy valóban független testület esetében nem lenne kétséges – kizárt tartom, hogy Orbániában bárkinek lenne bátorsága ezt megállapítani.
Majd a klasszikus orosz viccel hozzátettem: az egész KB-nak rezegne a léc!
Majd belegondoltam és azt kell mondjam, hogy – volt ilyen javaslat – ha a választási jogosultságot egy ilyen vizsgálathoz kötnének Orbánék nem csak nem nyernének, de erősen kétséges lenne a parlamentbe jutásuk is!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.