Az LMP-t és a Mi Hazánkot leszámítva az összes nagyobb ellenzéki párt tüntet vasárnap délután három órától a Kossuth téren a közvetlen államfőválasztásért. Kollégáink a helyszínről jelentkeznek, folyamatosan követjük az eseményeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Maccska: A közvetlen elnökválasztást az SZDSZ és az MSZP is ellenezte 1990-ben, így a mostani ellenzéki összefosás is ellenzi valójában. Csak azért dobták be, mert az úgyis csak alkotmánymódosítás esetén valósulhatna meg, tehát bátran bevethették következmény nélkül.
A tüntetés célja valójában egyáltalán nem az elnökválasztás közvetlensége, csak a politikai zavarkeltés, de egy kicsi eső is elmossa a lekesedést, tehát az ellenzéknek továbbra sincs támogatottsága és elszántsága. Még a párttagkönyvecskével rendelkezők elszántsága is alacsony szinten van, a szimpatizánsok létszáma pedig erősen függ a napidíj nagyságától!
Maccska
@Őrnagy: az ellenzék legnagyobb ellenfele az időjárás.
Vagy esik ,vagy fúj,vagy meleg van,vagy hideg.Ha iskolaszünet van akkor se jó.
Nehéz dolog ellenzéknek lenni.
Maccska
Ennyi volt
A felszólalok kiálltak a színpadra és a tüntetőkkel együtt elénekelték a Himnuszt.

A rendezvény ezzel véget ért, a maradék párszáz tüntető pedig gyorsan szétszéledt.
Géza
Ez is, mint az összes ellenzéki megmozdulás egy pillanat alatt fulladt ki. A támogatottság hiánya egyenesen következik a koncepciótlanságból.
Őrnagy
@Maccska: Az ellenzék még a Himnuszt is csak lejáratja!
kereső
@Sámannus: tegnap 17:28. Nagyon igaz amit irtál - a fideSS törekvése, a "csak a fideSS" megvalósitása, és ehhez felhasználja a teljesen jóhiszemú "civileket".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.