"Lepedofilozták a PestiSrácok stábját a tüntetésen" – számolt be a vasárnapi megmozdulásról a kormánypárti lap.

Ráégett a pedofília a Fideszre, Bayer Zsoltnak iszonyúan fáj
Fotó: Youtube/Hír TV

Azt írták, "mindenki pedofil, aki fideszes, Orbán, takarodj!" – ezek a legfontosabb gyermekvédelmi javaslatok a DK részéről, amely vasárnap délután a Kossuth térre hívta össze pártszervezetét és megmaradt szimpatizánsait. Számonkérik azt is, hogy a DK sem írta alá a "gyermekvédelmi"-nek nevezett törvényt.

Megrázta a Fidesz pedofilbotránya Bayer Zsoltot is, a fideszes publicista a Magyar Nemzetben arról elmélkedett, hogy 

"mára elérkezett a „szép a rút és rút a szép” világa, minden deviáns, undorító és természetellenes apoteózisa, ma már „csak” leírhatatlan külsejű kocsonyás közegek olvasnak fel meséket az ovisoknak, akik ezt követően felkeresik a „maszturbálószobát”, és ott tesznek, amit tesznek".

Az úgynevezett "maszturbálószoba" híre valószínűleg félreértés, az érintett német város vezetése cáfolata itt olvasható.

Bayernek fáj a Fideszre aggatott pedofil jelző is:

Ma már nem ölnek – bár szívük szerint megtennék –, hanem levezetik, hogy minden kormánypárti pedofil, „pedofidesz”, írják fel transzparenseikre, s Rónai Sándor odaszól a riporternek, miszerint „maga szokott gyerekek nadrágjában turkálni?”.

Ezek ma ezt nevezik politikának.

Istenem… Mennyire pitiáner, mennyire olcsó, mennyire semmilyen. Mennyire mai, mennyire végletesen és végzetesen jelenidejű. Mennyire dékás, mennyire momentumos, mennyire rónaisándor

- kesergett Bayer Zsolt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Őrnagy: moszkva seggét most ti nyaljátok balf@sz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@magyarigeza: 13:04 Azt hiszem van egy kis kompetencia zavarod... Egyébként meg ha nem tudsz normális hangnemben válaszolni, csak személyeskedni, akkor Neked sincs választ... "lapozzál".
FitesZoltan
KOMMUNISTA GYURCSÁNYKUTYÁK, hát miért nem erről dicsekedtek??? A pedofil iskolaigazgatót ti neveztétek ki és tartottátok meg évtizedekig ?? :

youtu.be/ZSIQWr4dJ4s?t=3030
Sakk Matt
@magyarigeza: Nem tévedsz, hazudsz!
Amíg nem jelzi senki a bűncselekményt, addig nehéz tenni ellene! Aztán 2011-ben jelezték, erre Áder testvére - Pölöskei Gáborné - elmaszatolta az ügyet..a rendőrség is felhagyott a nyomozgatással. Így történhetett, hogy csak 2016-ban ítélték el a g3ci pedofilt! Nyolc évet kapott, mostanában szabadul!
Sakk Matt
@magyarigeza: "Orbán Viktor felelősségét bizonyítja „a Magyar Közlöny 2016. évi 122. száma, amiben az áll, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt V. Jánosnak, 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.

A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek, amit »a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként« adott V. János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére”.
Géza
Ezt nem tudják Orbánékra kenni, pedig nagyon szeretnék. Egy konzervatív kormány nem támogatja ezeket a beteg állatokat, míg a másik oldalon ott vigyorog Cohn Bendit. Szóval igen egyszerű a matematika ebben az egyenletben.
Sakk Matt
@Maccska: Így elszaporodtak a NER alatt a pedog3cik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.