A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket kicsinyes politikai céljai eléréséért a sárba tiporjon – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) reagálva Gyurcsány Ferenc  napirend előtti felszólalására.

"Lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszéd" – A KDNP nekiesett Gyurcsánynak

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az Országgyűlés idei első napján mondott napirend előtti felszólalásában a bukott és újra hatalomra ácsingózó Gyurcsány a teológus képében próbált tetszelegni és a keresztény-nemzeti oldalt bibliai idézetekkel igyekezett "okítani". A minden emberi szintet alulmúló produkciójában Gyurcsány a keresztények hitének megvallását a "sarki lányok" testének mutogatásához hasonlította

– írta a KDNP.

Ő az, aki saját elmondása szerint "rendszeresen bérmálkozott". Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a hit és a vallás kérdéseiről, másokat viszont nem hogy minden további nélkül semmibe néz, de még végtelenül lealacsonyító módon meg is bánt.

Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb. A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszédet!

– közölték.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mi a baj a vallásellenességgel?! Nem a hittel szemben áll, hanem az intézményt rühelli joggal, aki a vallást és az egyházat utálja!
Egyébként pedig a vallásnál (egyháznál) kártékonyabb dolog nem létezik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@Maccska: Be fogom bizonyítani !.
Kurvára jól vagytok tájékozódva !
bence
Hát nem morbid ?! A kétszemélyes KDNP mer beszélni erkölcsről ? Még ha orbánt hasonlítaná Rákosihoz megértem , hisz mindkettő népnyomorító , országot tönkretevő hatalommániás volt . Gyurcsány a fizetéséből egy fillért sem vett fel ellentétben orbánnal akinek havi juttatása hatmillió , de még ez is kevés neki mert a családtagjait is kistafírozta a magáéhoz hasonló összeggel .
Nanya
@Kistehén: @Maccska ti idóta vízfejű ganyék ! Megígértem ,a szavamat tartottam.
kuruc.info/r/7/74812/
ti merészeltek mocskok, szemkilövetésről beszélni ???
HE?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.