A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket kicsinyes politikai céljai eléréséért a sárba tiporjon – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) reagálva Gyurcsány Ferenc  napirend előtti felszólalására.

"Lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszéd" – A KDNP nekiesett Gyurcsánynak

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az Országgyűlés idei első napján mondott napirend előtti felszólalásában a bukott és újra hatalomra ácsingózó Gyurcsány a teológus képében próbált tetszelegni és a keresztény-nemzeti oldalt bibliai idézetekkel igyekezett "okítani". A minden emberi szintet alulmúló produkciójában Gyurcsány a keresztények hitének megvallását a "sarki lányok" testének mutogatásához hasonlította

– írta a KDNP.

Ő az, aki saját elmondása szerint "rendszeresen bérmálkozott". Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a hit és a vallás kérdéseiről, másokat viszont nem hogy minden további nélkül semmibe néz, de még végtelenül lealacsonyító módon meg is bánt.

Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb. A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszédet!

– közölték.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mi a baj a vallásellenességgel?! Nem a hittel szemben áll, hanem az intézményt rühelli joggal, aki a vallást és az egyházat utálja!
Egyébként pedig a vallásnál (egyháznál) kártékonyabb dolog nem létezik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Én már nem emléxem a rákosi időkre hisz olyan rég és felejrhető volt
Azonban utána jött 1956 amire sokan emlékeznek,mert az felejthetetlen volt!!!
Ennyit az emlékezet oltárán!!
L képesztő ez a múltidézés az biztos!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Kíváncsi lennék ki írta a KDMP nevében ezt az irományt? Mert fogalma sincs, hogy össze mosta Gyurcsányt Rákosival. a kettő ég és föld. Már itt a propin kevesen vagyunk akik éltek a Rákosi korszakban. Azok tudják milyen volt.
Úgy látszik telibe talált a mondandójával Gyurcsány mert a bejátszás alatt látni milyen ideges mozdulatai lettek Orbánnak.
Yoda69
Ugy latszik Gy.F. nagyon ratapintott az igazságra, hogy kiakadtak a kadenpes fijuk.
szaboria1
@Maccska: Én inkább te imádott Orbánt verném el. Putriból fel tornázta magát és mostanra a népet nyomorba dönti. Gyurcsány még a fizetését sem vette fel. Ellenbe te imádottat már lassan havi 10 millát vág zsebre , mert havonta nem csak a miniszterelnöki fizetését veszi fel.
A másik nem felcsúti származású hanem alcsútdobozi de mára már azt is szégyelli.
Sakk Matt
Mi a baj a vallásellenességgel?! Nem a hittel szemben áll, hanem az intézményt rühelli joggal, aki a vallást és az egyházat utálja!
Egyébként pedig a vallásnál (egyháznál) kártékonyabb dolog nem létezik!
kereső
"Orbán Viktor tudni is véli ennek okát. Tavalyi évértékelő beszédében azt mondta: „A magyar ember természeténél fogva politikailag inkorrekt, vagyis még nem veszítette el a józan eszét, nem a duma érdekli, hanem a tények, eredményeket akar, nem elméleteket.”

Mráz Ágoston Sámuel, a kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet elemzője szerint a politikai korrektség kiindulópontja egykor nemes szándék volt, ám a nyelvpolitikából idővel politikai nyelv lett, amely az amerikai liberális elit megkülönböztető jegyévé és az általuk lenézett egyéb szellemi irányzatok elleni küzdelem eszközévé vált. „Orbán Viktor és a közép-euró­­pai konzervatívok a polkorrektség univerzális, a liberális elit által használt politikai programja ellen emelnek szót, amely az Amerikából exportált formájában sokszor alkalmatlan a helyi sajátosságok figyelembevételére. Ráadásul a politikai korrektség számos formájában szabadságkorlátozó. Legfontosabb eszköze például a problémák és a fogalmak tabusítása, amely a mi régiónkban különösen rossz emlékű, a barna és vörös diktatúrák is ezt az eljárást használták” – véli Mráz Ágoston Sámuel."
"Orbán: Ezt a vitát őszintén, a politikai korrektség nevű szájkosár nélkül, képmutatás nélkül, egyenes, őszinte, érthető módon kell megindítani"

fideSS:2015-2016
kereső
Igy jártatok. A politikkai korrektség PC elleni hadjáratot- azaz az azzal való leszámolást orbán viktor hirdette meg 2014-ben tusványoson., de ezt a gyakorlatot már 2006 óta gyakoroljátok- kérdezzétek semjént, és navracsicsot- mindkettő a ti politikusotok.
Peller Anikó
Pofátlan állat ez a macskank fff, ez egy jó befejezés.
Pusztai
@Sakk Matt: L. Tolsztoj:
" az emberiség két legnagyobb bűne a vallâs és nacionalizmus."
KisTehen
@Peller Anikó: erkölcs meg déka, hjahh.
balos
@Pusztai: Tedd hozzá a politikát,ami szinte kivetkőzteti a szereplőit emberi mivoltából!Tisztelet a kivételnek!Erre a közel múltból a Göncz Árpád a kivétel!A Kádár Jánosnak ,meg köszönhetjük,hogy vezetése alatt még ilyen kdnpöcsök és nemzethy nyilasok le lettek oltva!Igaz az mszmp jó búvó helyük volt!
balos
@Maccska: Itt megint a családodat próbálod a szarból kihúzni turulbaszó!A kitartóid szét basszák az országot és még tapsolsz is nekik!A fajtádat a néppártból is kiutálták most mehetsz a sárgákhoz görcsoldónak!
KisTehen
@balos: ti basztátok szét az országot 2006-ben
Nanya
@Sakk Matt: Szerintem az emberek többsége nem az egyházat,nem a vallást utálja,hanem a papokat,a politikába beleugató csahos egyházi személyeket.
Itt van nekünk ez a balog zatya. Kell ennél ocsmányabb féreg?
Nanya
@Maccska: valljátok be tetvek: féltek Gyurcsánytól,mint ördög a tömjéntől!
Tele a gatya,ha arra gondoltok ,milyen sorsot szán nektek orbánostól.
Nessy
Státuszkeresztényeink olyan messze vannak a valós keresztény értékektől, az Isten hittől, mind ide egy másik galaxis! A kegyenc egyházaikkal egyetembe! Isten szolgái helyett Orbán és a politikája szolgái lettek pénzért, ingatlanokért! A hit nem hivalkodik!
Aki a pénzt és a hatalmat "imádja", az nem Istent, Mammont imádja!
namihami
A kádéenpé?!?!?! A kegyelempárt, amelyik csak az Orbánistene kegyelméből létezik még? Több a párt funkcionáriusa, mint a tagja!
balos
@KisTehen: Anyád az a muszka hernyótalpas,aki moszkvában tolja csövit!Elbúcsúzom,mert már lejjebb nem tudok menni,hogy érezd a törődést!
Nanya
@KisTehen: meg az a kúrva jó édesanyád !
Ugye,hogy megint az ellenkezőjét állítjátok annak ami történt,te baromszar.
Ugyebár budaházy már akkor is DK-s volt ?
Meg a felpiszkált fociszurkolók is mind KISZ tagok voltak?
Magatokat mocskold baszdanyád ! meg azt aki felbédászta a tömeget,és mikor látta,hogy ez már túlszaladt,elmenekült mikrobusszal a helyszínről.
Leírom neked és a többi idiótának,hogy mi történt 2006 ban:
Egy jobboldali terrorista csoport támadást intézett a törvényes hatalom ellen,meg akarták dönteni a nép által választott kormányt!
Az akkori fidess majdhogy nem számonkérte a Gyurcsány kormányon,hogy miért nem éles lőszerrel lőtték a tömeget !
Na persze jól jött volna a polgárháború,magyarok vére árán is, mert a hatalommániájuk nem bírt magával !
te utolsó senkiházi barom!
nem tehén vagy te baszdmeg ,hanem egy undorító csúszómászó féreg !
baszdanyád !
simmering73
@Maccska: 8:18 Honnan kopiztad? Faszparasztokról?
Méhes
@Maccska: igen tudtuk, már hányszor írtad,számold már át uncsi vagy,nem kicsit nagyon,menj máshova,itt már mindenki röhög rajrad
Nanya
@Maccska: Be fogom bizonyítani !.
Kurvára jól vagytok tájékozódva !
bence
Hát nem morbid ?! A kétszemélyes KDNP mer beszélni erkölcsről ? Még ha orbánt hasonlítaná Rákosihoz megértem , hisz mindkettő népnyomorító , országot tönkretevő hatalommániás volt . Gyurcsány a fizetéséből egy fillért sem vett fel ellentétben orbánnal akinek havi juttatása hatmillió , de még ez is kevés neki mert a családtagjait is kistafírozta a magáéhoz hasonló összeggel .
Nanya
@Kistehén: @Maccska ti idóta vízfejű ganyék ! Megígértem ,a szavamat tartottam.
kuruc.info/r/7/74812/
ti merészeltek mocskok, szemkilövetésről beszélni ???
HE?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.