A Néppárt kampányfőnöke kizártnak tartja, hogy fekete pénzeket kaptak volna.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
jön a vâlasztás a szokâsos bohózat megismétlődik.
ez is a vâlasztási csalás része, többedszer alkalmazzá a maffia
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@Pusztai: az egyértelműen kiderült hogy nem mikroadományokból származott a dollár.
Az is kiderült hogy az MSZP képviselőinek aláírását hamisították .
Azt is tudjuk hogy az OTP pénzmosás gyanúja miatt feljelentést tett.
Azt is tudjuk hogy a pénz soroséktól származik.

Persze szerinted ez rendben van.
Maccska
Azt mondanám, hogy kétmillió [dollár]. Azt gondolom, ez egy olyan összeg, amivel már be lehet kerülni az Action for Democracy legnagyobb adományozóinak a panteonjába
– jelentette ki Korányi. A Bajnai Gordon bizalmi köreibe tartozó aktivista tehát 700 millió forintot meghaladó összeghatárban húzta meg azt a vonalat, amely fölött valóban számottevőnek tartják az adományokat az A4D-nél.
Maccska
Eric Koch, az Action for Democracy együttműködő partnere egy korábban nyilvánosságra került videóban azt mondta,

„őszintén szólva azt gondolom, hogy ő (Soros György) volt a messzemenően legnagyobb adományozó”.
Ezt egyébként már a korábban megosztott felvételek egyikén is elismerte, ám ironikus, hogy először a diszkréció kritériumaira hivatkozva megtagadta a legfőbb donor megnevezését, ám amikor a beszélgetőpartnere rákérdezett, hogy Sorosról van-e szó, Koch azonnal rávágta, hogy persze. Kati Martonnak, az A4D kuratóriumi elnökének a reakciója szintén azt mutatja, hogy a szervezeten kívüliekkel történő érintkezéseik során gyakorlatilag nyílt titokként kezelik Sorosnak a projektben játszott főszerepét. Amikor ugyanis Marton beszélgetőtársa arról érdeklődött, hogy Sorostól származnak-e a pénzek, az írónő figyelmeztette, ezt ne is hozza szóba.
Maccska
Karácsony Gergely a jelentés után kis, majd nagy ládikákban gyűjtött „mikroadományokról” kezdett beszélni, csakhogy az OTP vizsgálata megállapította, hogy az adományládákba nem is férhetett bele annyi pénz, amennyi a Perjés által bemutatott jegyzőkönyveken szerepelt. Kiderült az is, hogy a nagyrészt euróban és fontban lévő bankjegyek újak, gyűrődésmentesek, több esetben egymás utáni sorszámúak voltak. A bank által feltárt adatokból arra lehet következtetni, hogy „mikroadományokról” szó sem lehetett.
Nessy
Amikor anno Soros a fideszt támogatta, ez nem volt gond! Anno viszont a 2 millió feletti bért, jutalmat stb. 98% SZJA sújtotta, ma már 8 millió is 15%! Anno volt népszavazás, ma már nincs! És lehetne sorolni, hogy ami pénzt nem a kormány tud zsebre vágni, az büntetendő. ,
TASzSz
7 gyerek, 1 unoka, 4 kerék - ja utóbbi az nincs ki, főleg az asszonyál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.