A Bicskei Református Egyházközség presbiterré választotta K. Endrét, miután kiszabadult a börtönből.

Fokozódik a botrány: K. Endrét a kegyelem után megajándékozták egy református presbiteri tisztséggel

Fotó: Facebook/bicskeiref

A bicskei pedofilügyben bűnsegédlet miatt elítélt K. Endrét a szabadulása után, tavaly év végén a bicskei református gyülekezet presbiterévé választották

– állítja a 444.hu-nak  két, egymástól független forrás. Az egykori gyermekotthoni igazgatóhelyettes a napokban lemondott tisztségéről.

A református egyházközségek hat évre választják meg a döntéshozó testületet, a presbitériumot. Tagjai, a presbiterek olyan, az egyházközséget érintő ügyekben rendelkeznek szavazati joggal, mint a költségvetés és más gazdasági kérdések, az alkalmazottak felvétele, új lelkészi állás szervezése – írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Nem is lenne semmi baj, ha nem derülne ki, de már az sem baj! Itt már csak akkor lehet boldogulni, ha buzi, pedó, vagy drogos az ember?! Ha netán egyszerre mind, egyenes az út az állami kitüntetésig, pozícióig?!
Pusztai
gyermek édesanyjának 2024. február 28-án tett feljelentése szerint fiát 2023 decembere óta harkányi albérletében szexuálisan molesztálta, bántalmazta egy helybeli férfi. A rendőrök elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 56 éves G. Istvánt, akit kihallgattak, őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

Újabb pedofilbotrány: Békésben molesztálhatott gyerekeket egy nevelő – Itt vannak a részletek
Újabb pedofilbotrány: Békésben molesztálhatott gyerekeket egy nevelő – Itt vannak a részletek

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – írják a rendőrség oldalán."

ez egy friss eset.
hogyan van, most naponta buknak ki esetek??

fidesz média már erősen tolja az ellenzékre, félő, sikerrel, mert ez a szarhalom ütős hatékony kommunikacióra képtelen balfasz banda.
Őrnagy
@Puszta Gyagyási: Okkal tolja a fidesz kommunikáció a szarhalmot a buzti, pedofil libkány csürhére, mert a libkány csürhe tele van aberrált buzi pedofilokkal, csak azok eddig erősen egymásba kapaszkodva védték egymást évtizedek óta.
balos
@Pusztai: Itt is megjelent 1 nyilas fattyú,aki azt hiszi ,hogy a nemzet az valami ajándék a kukából,mert úgy tolja a szart!Pedig elég lenne,ha nem a kitartója seggéből venné az ihletet az életéhez!Persze elnézve a jelen állapotokat,amit a csúti bevezetett a sötétek szívesen követik a "nemzethyseggbőláradószagot!
Billibácsi
A kormánypártnál a bűnözők felfelé buknak!
Béla333
A szellemi és erkölcsi mintát nyújtó Kendre éppen most akarta az egyik gyerek sértettet rábeszélni, hogy hazudjon.
Nyilván presbiternek való az ilyen...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.