A Bicskei Református Egyházközség presbiterré választotta K. Endrét, miután kiszabadult a börtönből.

Fokozódik a botrány: K. Endrét a kegyelem után megajándékozták egy református presbiteri tisztséggel

Fotó: Facebook/bicskeiref

A bicskei pedofilügyben bűnsegédlet miatt elítélt K. Endrét a szabadulása után, tavaly év végén a bicskei református gyülekezet presbiterévé választották

– állítja a 444.hu-nak  két, egymástól független forrás. Az egykori gyermekotthoni igazgatóhelyettes a napokban lemondott tisztségéről.

A református egyházközségek hat évre választják meg a döntéshozó testületet, a presbitériumot. Tagjai, a presbiterek olyan, az egyházközséget érintő ügyekben rendelkeznek szavazati joggal, mint a költségvetés és más gazdasági kérdések, az alkalmazottak felvétele, új lelkészi állás szervezése – írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
gyermek édesanyjának 2024. február 28-án tett feljelentése szerint fiát 2023 decembere óta harkányi albérletében szexuálisan molesztálta, bántalmazta egy helybeli férfi. A rendőrök elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 56 éves G. Istvánt, akit kihallgattak, őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatását.

Újabb pedofilbotrány: Békésben molesztálhatott gyerekeket egy nevelő – Itt vannak a részletek
Újabb pedofilbotrány: Békésben molesztálhatott gyerekeket egy nevelő – Itt vannak a részletek

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak minősített esetének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást – írják a rendőrség oldalán."

ez egy friss eset.
hogyan van, most naponta buknak ki esetek??

fidesz média már erősen tolja az ellenzékre, félő, sikerrel, mert ez a szarhalom ütős hatékony kommunikacióra képtelen balfasz banda.
Őrnagy
@Puszta Gyagyási: Okkal tolja a fidesz kommunikáció a szarhalmot a buzti, pedofil libkány csürhére, mert a libkány csürhe tele van aberrált buzi pedofilokkal, csak azok eddig erősen egymásba kapaszkodva védték egymást évtizedek óta.
balos
@Pusztai: Itt is megjelent 1 nyilas fattyú,aki azt hiszi ,hogy a nemzet az valami ajándék a kukából,mert úgy tolja a szart!Pedig elég lenne,ha nem a kitartója seggéből venné az ihletet az életéhez!Persze elnézve a jelen állapotokat,amit a csúti bevezetett a sötétek szívesen követik a "nemzethyseggbőláradószagot!
Billibácsi
A kormánypártnál a bűnözők felfelé buknak!
Maccska
@Billibácsi: presbiternek lenni feladat és semmiféle előnnyel nem jár.
Béla333
A szellemi és erkölcsi mintát nyújtó Kendre éppen most akarta az egyik gyerek sértettet rábeszélni, hogy hazudjon.
Nyilván presbiternek való az ilyen...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.