Alig 26 óra leforgása alatt fogadták el a törvényt, jön a magyar Brzezinski.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, még egy léhűtő milliókért!
RonaGyuri
A címet olvasva, már majdnem blaszfémiát kiáltottam,

de elolvasván el kellett gondolkodjak, így ha nem is értek egyet vele, de sejtem az okát

A derék index.hu „Jön a magyar Brzezinski – ki lesz Orbán Viktor nemzetbiztonsági főtanácsadója?” címmel foglalkozik Orbán egyik újabb pótcselekvésével. Előre kell bocsátanom nem csak az a gondom, hogy az NSA az un. West Wing és az EOP egyik ásza, s mint ilyen a matyar közéletben ab ovo hasonlóságot keresni???
Nem is beszélve arról, hogy – mint ők is felsoroltak néhányat - Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, Colin Powell, és még Condoleezza Rice is nem akárkik, főleg nem megjutalmazandó pártcsinovnyikok voltak.
S napjainkban Jake Sullivan sem akárki. Eddig jutottam mikor jött a következő mondat: Donald Trumpnak a négy hivatali éve alatt nem kevesebb, mint hat NSA-ja is volt. Azt már én teszem hozzá: volt aki 6 azaz hat napig! =))
Meg kell azt is említenem, hogy a címben inkriminált kiváló férfiú Jimmy Carter alatt szolgált!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.