A kegyelmi botrány a Fidesz szemszögéből mindenről szólt, csak az áldozatokról nem. A gyermekvédelem ügyében nem a karikás ostort meg a hentesbárdot kellene pörgetni, hanem kiépíteni és üzemeltetni az áldozatok védelmét, írja szerzőnk. Vélemény. Elnök lecserélve, elbúcsúztatva, a pedofilügy mostanra már egyenesen a baloldal sara. Végig ott kúsztak-másztak a Sándor-palota szellőzőiben. Már csak a gyermekvédelem helyrebillentése van hátra. Nem fog menni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ma kérem most már tényleg csak a vak nem látja egyértelműen,

ez persze nem jelenti azt, hogy a nagyszámú vakhitű (nomen est omen) birkája nem bégetne most is lelkesen

Nem, nem mondhatnók, hogy ez a pedofil-simogató botrány ne lenne a Fidesz, pontosabban az orbáni világ állatorvosi lova. Benne van szinte minden ocsmányságuk, mentális és értelmezési hiátusuk, s elképesztő pofátlanságuk. TOWA cikke a hvg360.hu-n (Tóta W.: Miszlikelnök úr) tárgyalja és – szerintem idő előtt, néhány újabb pikáns részlet a cikk megírása óta is napvilágot látott – próbálja összefoglalni az egyébként szerteágazó témát.
S persze visszafogottan, mert a ballibnek (vagy még csúnyábbaknak) csúfolt újságírók óvatosak senkit sem akarnak megbántani, vagy csak ők nem olyanok, mint „tanult” kollégáik a NER-propagandában, ahol minden alapot nélkülöző spekulációkról hetekig szajkózgatnak.
Az egyik legeklatánsabb példa erre a Kálmán Olga és Orbán pas de deux-je:
Azt, hogy a volt TV-s műsorvezető legszebb szalmai napjait felcsillanva kérte számon a páváskodó ME-nket, ha nem is kicsit eltérő hangsúlyokkal szinte mindenki megírta,
na jó többen csak akkor amikor Orbán „frappáns válaszát” mesélték el, hogy milyen jól elkente a DK-s luvnya pofáját a mi doktorminiszterelnökúrunk!
Aztán másnap arról, hogy az ellenzéki párt képviselői a Magyar Közlönyt idézve rántották le Orbán közvetlen érintettségéről és rámutattak arra, hogy előző napi pofátlan válasza taxatíve hazugság, már sokkal kevésbé volt érdekes, ráadásul azt, hogy az erről szóló MTI-OS-es közleményt az MTI nem volt hajlandó közölni szinte senki.
Sőt!!! Bocs a magánozásért!!! Mikor ebbéli rosszallásomat megírtam a derék hvg.hu-n hozzászólásként: kitiltással jutalmaztak!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Komolyan azt hitted, hogy a focira nem igaz???

Bár az igazat megvallva, nem, sőt elsősorban nem csak a szakmai hozzáértésen múlok

Mottó:
A szakmai hozzáértés egy ócska komcsi trükk!

A derék nepszava.hu „Gheorghe Hagi futballakadémiája simán alázza Orbán Viktorét, pedig nem is közpénzmilliárdokból működik” címmel számol be a néhány év különbséggel alapított Felcsúton és a romániai Ovidiuban futballakadémiák összehasonlítása momentumairól.
media.szekelyhon.ro/pictures/sepsi-osk/o_sepsiosk-fcviitorul-pnt-17.jpg
illetve
nepszava.hu/i/12/6/1/1372950.jpg

Cserkó/hab nincs??? De van!

Egy cikk a nem is olyan távoli múltból (még nincs egy éve):
„A román sportújság, vagyis a Gazeta Sporturilor online kiadásának híre szerint a székelyföldi Sepsi OSK futballcsapat 2022-ben rekordbevételt ért el annak köszönhetően, hogy több mint hatmillió eurót, vagyis jelenlegi árfolyamon 2,3 milliárd forint támogatást kapott a magyar kormánytól. A gsp.ro cikke szerint ezt a pénzt Orbán Viktor küldte Sepsiszentgyörgyre.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.