Varga Mihály felidézte, hogy 1988 őszén már majdnem elment sörözni, de végül inkább belépett a Fideszbe. Elismerte, hogy az idei költségvetéshez hozzá kell nyúlni, és némileg ellentmondásosan büszkélkedett az elmúlt évek válságkezelésével. Lázár János bosszújáról is beszélt, Nagy Mártonnak is üzent.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Yoda69: NA na!Ez a hozzá nem értés kellett ahhoz,hogy kinevezzék a posztra!Nézd meg az összes kinevezett fos-felső vezető olyanok,mint a Mekk Elek,csak őt hamarabb elzavarták!
simmering73
Mennyivel jobban jártunk volna, ha sörözni megy. Még mindig jobb ha egy alkoholistával több van az országban, mint egy hazug, tolvaj politikussal.
Pusztai
A kiflifejű Varga simán csak seggbuta, feltétlen kiszolgálója a geczi gazemberségeinek , nem is érzi mennyire lemegy aljasba, mert ahogy írtam: seggbuta.
Yoda69
@balos: orban kormany = dilettansok gyulekezete
balos
@Yoda69: Azért a hazudozásban lopásban és terelésben az összes "demokrata diktátor" a nyomába sem jöhet!
Pusztai
Nekem annyira tecc, ahogy a legnagyobb gazemberséget is egetverő ostobasággal védik a fideszes egysejtűek 100 és ezer milliókat költenek hazugság reklámra, át akarják tolni az ellenzékre az agymosott lábasfejű egysejtű hiveiknek meg a legnagyobb kreténséget beadhatják,, mint gyóccert és ők édesdeden elszopogatják, a szart csokinak nézik és repetát kérnek.
Fene a gusztusukat!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.