Mikor a kétezres évek elején a bicskei gyermekotthon néhány munkatársának bejelentése nyomán megindult a rendőrségi vizsgálat, a bántalmazott fiatalokat több irányból is megpróbálta a vezetés a vallomásuk visszavonására késztetni - idézi fel egy interjúban Bárnai Árpád, volt gyermekfelügyelő. Elmondása szerint az áldozatokat vagy megzsarolták vagy ajándékokkal próbálták meg "jobb belátásra bírni". Az elnöki kegyelemben részesült K. Endre állítólag egy sílécet adott az egyik áldozatnak egy olyan kérdés kíséretében, hogy "mi igaz abból, hogy János bácsi molesztál?".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
A hvg eredeti cikke a kétezertízes évről ír, a propeller már a kétezrest hozza.

Készakarva, hiszen nem valószínű, hogy újból legépelte valaki, amit át lehet másolni is.
CsipkeRózsa
Micsoda aljas, szemét emberek léteznek, hány gyereket tönkre tettek egy életre. A többi intézetről, személyekről még nem is tudunk.
Géza
Adja magát a pedofílok eleve homoszexuális beállítottsága. Ilyet nem szabad gyerekek közelébe engedni!
Őrnagy
Ez már kemény bizonyíték:

" K. Endre egy ízben síléccel jutalmazta az egyik bentlakót a "mi igaz abból, hogy János bácsi molesztál?” kérdés kíséretében."

És hol van ez a bűnös síléc? És mi bizonyítja, hogy nem azért kapta a sílécet, hogy bátran elmondja az igazat a kérdésre? Másokat hogyan kényszerített egyedül K. Endre, hogy elhallgassák az igazságot?

Nekem még egy kicsit zavaros ez az egész bűnügy.
Azt se látom, hogy 1990-2000 között kik kegyeltje volt Vásárhelyi János a főváros vezetésében, akik futtatták, és azok nem voltak e pedofilok?
Őrnagy
@Géza: Ezzal csak az a probléma, hogy a buzik és az LMBTQ aberráltak emberi jogait sérti (mióta Európai Alapérték lett Brüsszelben buzinak lenni és LMBTQ idiótának) az a "kirekesztés", hogy nem engedik gyerekek közelébe, vagy nem fogadhatják örökbe mások gyerekeit! Ez ellen a "kirekesztés" ellen a hazai húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög seggfej csürhe is keményen küzd Brüsszelben!
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Aljas szemét emberek azóta vannak, mióta vannak emberek! Az emberiség egész története arról szól, hogy hogyan küzdöttek egymás ellen az aljasnál aljasabb emberek és gyilkolták le egymást a föld minden területén, hogy elvegyék a mások javait, vagy szabadságát, hogy kiírtsanak teljes népcsoportokat. Amerika meghódítása is arról szólt, hogy hogyan szerezzék meg az őslakosok földjeit és aranykincseit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.