Mikor a kétezres évek elején a bicskei gyermekotthon néhány munkatársának bejelentése nyomán megindult a rendőrségi vizsgálat, a bántalmazott fiatalokat több irányból is megpróbálta a vezetés a vallomásuk visszavonására késztetni - idézi fel egy interjúban Bárnai Árpád, volt gyermekfelügyelő. Elmondása szerint az áldozatokat vagy megzsarolták vagy ajándékokkal próbálták meg "jobb belátásra bírni". Az elnöki kegyelemben részesült K. Endre állítólag egy sílécet adott az egyik áldozatnak egy olyan kérdés kíséretében, hogy "mi igaz abból, hogy János bácsi molesztál?".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
2000 évek eleje ... medgyessy kormány
KisTehen
Bárnai Árpád, aki 2006 és 2011. között

ez már gyurcsány kormány

cikki
Nessy
@KisTehen: Kéretik legalább az első mondatot elolvasni! "A kétezertizes évek elején"!!! 2011-ben voltak az első jelzések!
csak úgy....
fideszkomcsi módszerek , ök az ellenzékiekkel is így számolnak le! - szar lesz nekik ha fordul a kocka, hiszen mindenki kitanulta alattuk a sunyi görénységet, amit ök szabadalmaztattak a békés,barátságos,vendégszeretö magyarországon!
Pálinkás Pál
KÓNYA ENDRE...román pedofil bűnöző...abba kéne hagyni már ezt a k.endrézést..." Eszerint konfliktus alakult ki Novák Katalin és Varga Judit között a pedofilsegítő K. Endre kegyelmi kérvénye ügyében, amiről végül Orbán döntött. Információink szerint Lévai Anikón keresztül érkezhetett a kérés, a pedofilsegítőnek adott kegyelem mögött az Orbán-család áll."...lehet gondolkodni...
KisTehen
@Nessy: kéretik a cikket elolvasni

"Bárnai Árpád, aki 2006 és 2011. között gyermekfelügyelőként és szabadidő-szervezőként dolgozott a bicskei gyermekotthonban"
KisTehen
@Nessy: és NEM kétezertizes évek

hanem "a kétezres évek elején"
KisTehen
@Nessy: te ennyire hülyének nézel ... a szemembe hazudsz bunkó módon
sándorbence
nemtudom mit írnak apropelleren de azeredeti cikk azegész más
" Mikor a kétezertízes évek elején a bicskei gyermekotthon néhány munkatársának bejelentése nyomán megindult a rendőrségi vizsgálat, a bántalmazott fiatalokat több irányból is megpróbálta a vezetés a vallomásuk visszavonására késztetni"
csak úgy....
@KisTehen: téged mindenki hülyének néz,még az anyud is ,mellesleg jogosan! :)
CsipkeRózsa
A hvg eredeti cikke a kétezertízes évről ír, a propeller már a kétezrest hozza.

Készakarva, hiszen nem valószínű, hogy újból legépelte valaki, amit át lehet másolni is.
CsipkeRózsa
Micsoda aljas, szemét emberek léteznek, hány gyereket tönkre tettek egy életre. A többi intézetről, személyekről még nem is tudunk.
Géza
Adja magát a pedofílok eleve homoszexuális beállítottsága. Ilyet nem szabad gyerekek közelébe engedni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.